Traileren a Shovel Knight: Plague of Shadows

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Hamarosan megérkezik a Shovel Knight ingyenes kiegészítője, a Plague of Shadows, így a fejlesztést végző Yacht Club Games időszerűnek látta, hogy némi látnivalót is közreadjon. Odabent egy hangulatos trailer vár rátok.

Idén nem csak a dobozos Shovel Knight miatt lesz érdemes ismét figyelni a játékra, hanem a hamarosan bemutatkozó, teljesen ingyenes kiegészítő, a Plague of Shadows miatt is. Ebben az expanzióban Plague Knight bőrébe bújva kell végigverekednünk magunkat rengeteg kihíváson. Feladatunk az lesz, hogy elkészítsük a világ legerősebb varázsitalát, az odavezető út azonban nem lesz egyszerű.


Az ingyenes kiegészítés rengeteg új ellenfelet és pályát fog tartalmazni, de maga a játékmenet is módosul, az új főhős új képességeinek köszönhetően ugyanis megjelenik a crafting és alkímia, így különböző bombákat is készíthetünk majd.

A Shovel Knight októberben dobozos formában is megvásárolható lesz. Európában október 16-án debütál a csomag, 19,99 eurós árcédulával, többek között 3DS-re, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Wii U-ra. Az újra kiadott változat mindazt tartalmazni fogja, amit az eredeti, letölthető verzió, de megkapjuk a fent említett Plauge of Shadows kiegészítést, illetve a több mint 50 kihívásokkal teli pályát tartalmazó Challange játékmódot is. A jövőben megjelenő összes frissítés teljesen ingyenes lesz.

11.
11.
myrte
+Shovel Knight amiibo is jön. Úgy látszik elég népszerű a játék.
10.
10.
zsocc-nrg
Még jó hogy meglehetősen sok embernek van igénye az ilyen "fosokra" meg "szutykokra", csak meg kell nézni a Steam-et. Szóval először inkább ki kell próbálni aztán lehet ócsárolni ha nem tetszik. Sokszor az ilyen indie játékok sokkal több kihívást nyújtanak és élvezetesebbek mint néhány AAA-kategóriás társuk, nem beszélve az eget verdeső nosztalgiafaktorról. Ránézek erre a játékra és máris eszembe juttatja a NES és SNES-korszakot de úgy tűnik hogy néhányan nem tudnak mit visszaidézni...
9.
9.
XuChi
#6: Én a Polistation64, OUYE, és társairól beszéltem, és nem egy Nvidia Shield Tablet-ről.
8.
8.
S.U.P.E.R P.A.N.D.A A.D.V.E.N.T.U.R.E.S ! ! !
7.
7.
Yanez
#3: A baj az lenne, ha egy ilyen új konzolon csak szuper grafikájú játékokkal lehetne játszani, az indiekért pedig külön gépet kellene venni. Már ott rossz a felfogásod, hogy szerinted baj a két kategória egymás melletti megférése.
6.
6.
Rakottkrumpli
#3: Kár, hogy 1-2 androidos szutyok drágább, mint a nextgen konzolod :DD
5.
5.
Trapyd
#3: Lehet neked nem tetszik, de attól még nem lesz szar. Viszont, ha tudod, hogy valami probléma van a játékmenettel vagy valami más gond van örömmel olvasom.
4.
4.
Ooorky
#3: Kész szerencse, hogy nekem csak 200k-s PC-m van, így rávaló ez a 8 bites szutyok amivel napokat el lehet ökörködni, miközben jó pár AAA-s játéknál néhány óra után megbántam a vásárlást.
3.
3.
XuChi
#2: Csak az a baj, hogy ezeket szar 8bit-es játékokat kiadják a NEXTGEN konzolra is, ahelyett, hogy kiadnák inkább a szutyok kinai androidos gépekre. Oda valóak ezek. Nem a 120k-s konzolokra meg 500k-s pc-kre!!!
2.
2.
Rakottkrumpli
#1: Elég sok embernek, köztük nekem. Én meg azt nem értem, hogy a mai AAA-s címekre kinek van igénye? Igénytelen, profitorientált, ötlettelen bughalmaz az összes. Én speciel ott tartok, hogy inkább 100.000-et költök indie játékra, mint 500-at is AAA-s címre...
1.
1.
Nottingham
Én komolyan nem értem az embereket.2015-ben ilyen super mario utánzat fosokat gyártanak, milyen profitot várnak az ilyenektől? és kinek van ezekre manapság igénye? beszarás...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...