Így harcolunk majd a Transformers: Devastationben

Link másolása
Új gameplay előzetest kaptunk a Transformers: Devastationből, melyben a játszható karakterek harci képességeit csodálhatjuk meg. Emellett lerántották a leplet az előrendelői extrákról is.

Az elképesztően látványos harcok miatt igazából nem lehet rossz trailert készíteni Transformers: Devastationből, így az új előzetes is akciódúsra sikerült. A gameplay jelenetekkel tarkított videóban a játszható karakterek harci képességeit csodálhatjuk meg. A Platinum Games fejlesztői rengeteg időt töltöttek el azzal, hogy minden karakternek kidolgozzák az egyedi harci stílusát, így mindegyikkel teljesen más élmény lesz játszani.


Az Activision emellett leleplezte a játék előrendelői extráit is. Azok, akik már most megrendelik a játékot, három egyedi skinnel és három játékbeli fegyverrel gazdagodnak. A lenti képen ezeket nézhetitek meg.

A Transformers: Devastation idén ősszel jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. 

4.
4.
dante92
Annyira nem szeretem ezeket a mesebeli karaktereket és a játék is a videók alapján számomra ritka gagyik, VISZONT:
A Platinum Games már nem egy olyan játékot tett le az asztalra, amit nagyon imádok (Vanquish), ezért ezzel is teszek egy próbát, még ha a videók alapján azt mondom gagyi :)
3.
3.
PaprikaJancsi
Úgy szeretem, hogy a trailerben csak azt írják, hogy Ps3, Ps4.
A játékot mellesleg baromira várom! :)
2.
2.
GothamKnight
#1: Kérésedre ;) GothamKnight
1.
1.
GothamKnight
Hová is tettem a Nintendo64-em?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...