Demót kapott a Dying Light

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 28.
  • Letöltés
Ha még nem vásároltad meg az év elején megjelent Dying Lightot, de mindenképpen kipróbálnád, ennél jobb alkalmad nem is lehetne rá: a minap megjelent a játék demója, ami háromórás játékidőt biztosít.

Meglepetésre demó érkezett a Dying Lighthoz, amely ráadásul az összes platformra, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is elérhető. A kipróbálható változat háromórányi tartalommal kényezteti a játékosokat, akik pluszban a négyfős kooperatív móddal is futhatnak egy kört.

A demó PC-n 10, PS4-en 9,8, Xbox One-on pedig 11,47 GB-ot nyom, és talán azért látták aktuálisnak a kiadását a készítők, mert hamarosan érkezik a játékhoz egy nagyobb kiegészítő: a 15 dolláros (illetve szezonbérlettel ingyenes) The Following óriási bejárható játékterülettel és vezethető járművekkel várja a játékosokat. Ebből tudunk is mutatni egy hosszabb videót:

31.
reddevil1015
#27a 48at is 1 nap alatt sikerült?
24.
Turley
#13: Lehet bennem a hiba, de szerintem ez egyébként elég ciki
23.
respectpele10
#19: :D Mondjuk most nem a Dying-ra gondoltam.
19.
PaprikaJancsi
#18: Én már fél óra után untam :)
17.
respectpele10
#16: Használtba már simán találsz 10-ért, én is annyiért adtam el.
16.
zozo76hun
en hulye nem vettem meg amikor 14000-ert volt a XBOX LIVE-n. PS STORE-n is egesz sokaig 14000-ert lehetett vinni de most gyorsan viszatettek ott is 21000-re... :(
14.
ssemtexx
Jókor jön a demó, a játék megjelenés napján felvolt törve, toltam is pár órát vele de nem nagy cucc, dead island jobb :)
12.
respectpele10
11.
drat576
Ezzel én is teszek egy próbát, a TWD 6. évadáig pont jó lesz ^.^
8.
vmiki88
3 órás tartalom -> adnak 1 órát, hogy megnézd őket. :D
5.
delphijos
Nekem is kimaradt, jön is lefelé.... Amúgy én is hiányolom a demókat.Bár, amilyen bugosan kiadnak ma "végleges" játékokat, nem csodálom hogy a demókra nem jut idő. A rendes játékra sem.... :)
4.
PaprikaJancsi
Végre ki tudtam próbálni, hogy mégis milyen, de nekem nem nagyon jött be. A Dead Island se tetszett, ezért nem voltam meglepődve, hogy ez se jött be.
3.
Zuppa
#2: Én is hiányolom. Annó csak megnézted a demót, és ha tetszik akkor megveszed, ha nem akkor Isten áldja! Most pedig már nagyítóval kell keresnünk a demókat. De mindegy. Ha az ipar ezt követeli...
2.
Hunszi
Nagyon hiányolom a demokat manapság, mennyi kellemetlenségtől megmentenének sokszor...
1.
Raptor X
Eddig kimaradt. Megnézzük. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...