Film készül a Borderlands alapján

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 29.
  • Bejelentés
A Fassbender-féle Assassin's Creeed első képe után következzen egy másik filmes hír, amely fontos lehet a játékosok számára: úgy néz ki, hogy a mozivásznakra költözik a Borderlands-sorozat.

A Variety tette közzé a nagy bejelentést, miszerint film készül a Borderlands-sorozat alapján. Hogy ki lesz a főszereplője, és úgy általában miről szól majd, azt persze nem tudjuk egyelőre, sőt valójában csak nagyon kevés konkrétumot kaptunk eddig az adaptációról.

Például azt, hogy a film mögött a The Hunger Games-sorozatot is terelgető Lionsgate áll, akik a produceri teendőket Avi és Ari Aradra bízták - a páros eddig olyan projekteken dolgozott többek között, mint az Iron Man, a Spider-Man, az X-Men, a Ghost Rider és a Blade. A Lionsgate már most megígérte: a filmjüket "ugyanaz a 'bele az arcodba' típusú hozzáállás jellemzi majd, ami naggyá tette a játéksorozatot is".

12.
12.
DzsungelCsirke
A Telltalte féle Borderlands kalandjáték is egy interaktív film, és ott is remekül működik az univerzum. SŐT! Kifejezetten örültem, hogy végre egy játék mer vicces és könnyed lenni, a mostanában kötelező ,,felnőttködés'' helyett.

Remélem elkapják a hangulatot, és nem csak sima Deadpool utánzat lesz a film.
11.
11.
respectpele10
10.
10.
PaprikaJancsi
Ha lesznek poénok, +18 , és valami iszonyatosan elveteműlt lesz, akkor alig várom.
9.
9.
Ecneb
Szerintem úgy elcseszik mint a fene, ne legyen igazam. Még jó játékadaptációt nem láttam...
7.
7.
Thor Vath
Hát az animációs verzió azt a veszélyt hordozná magában, hogy nagyon leszűkítené a nézői réteget. Az animációs filmekkel kapcsolatban az általános hozzáállás (nem csak nálunk) sajnos a következő: "Ja, rajzfilm? Mesefilmet nézzenek a gyerekek." Azoknak meg nem való, mert 18+. Nem lenne nyereséges.
6.
6.
DON GONDOCS
Egy animációs filmet elbírnék képzelni ezzel a játékkal, persze nem dreamworks disney vagy pixar.
5.
5.
hadzsime
Ez a filmipar... tavaly csak remakek voltak, ebben az évben csak játékadaptációk lesznek?
4.
4.
Stack
#3: Ezt én is jobban eltudnám képzelni egy animációs moziban mint élő szereplőkkel...
Ha kicsit is mellé nyúlnak csak egy gyenge Mad Max másolatnak fog tűnni csupán...
3.
3.
petimanus
Na ez egy olyan adaptációs kísérlet, amit nem igazán tudom, hogy miképp lehetne elszúrni. Egy őrült világ blőd karakterekkel, megállás nélküli ökörködés egy kincskeresés közben. Szerintem ez az az alap anyag, amit nehéz lehet elszúrni. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy élőszereplős lesz, vagy animációs film?...Az utóbbit nem bánnám.
2.
2.
mestermagyar
#1: Ami nem megy át ilyen túl ciki viccekbe.
1.
1.
giga321
Nagyon helyes. És remélem jó kis brutális laza humorú 18+os filmet kapunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...