10 percig mozog az Uncharted-kollekció

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha az előző generáció alatt lecsúsztál a PlayStation 3-kínálat egyik legjobb sorozatáról, az Unchartedról, akkor itt a remek alkalom, hogy pótold Nathan Drake kincskeresős kalandjait. Ha mi nem, az új bemutató meg fog győzni!

Az Uncharted: The Nathan Drake Collection október 9-én érkezik PS4-re, természetesen feljavított grafikával. Az ígéretek szerint 1080p-ben, 60 fps-sel fog futni a játék, és a The Last of Us újrakevert változatából ismerős Photo Mode is visszatér. A csomag előrendelői hozzárférést kapnak majd az Uncharted 4 multiplayer bétájához, és egy exkluzív PS4-es témát is letölthetnek.

18.
18.
Stranger
#12: Szerintem max a video miatt tűnik így. Más gameplay videonál is fura néha, lehet hogy a youtube hülyesége. Pedig amikor játszik az ember teljesen jónak tűnik.
17.
17.
zarándok
#12: +1, PC-sek, szemeket letakarni: Nekem is jobban bejön 30fps-ben. Sőt, úgy alapból jobban szeretek 30fps-ben játszani konzolon.
15.
15.
roli33
#9: Nem ér annyit. PS3-on is szinte ugyanolyan szép, csak nem 60 fps. Főleg, hogy semmi DLC vagy ilyesmi nem készült hozzá, ami indokolná a kollekció beszerzését annak, aki már végigvitte őket PS3-on. Szóval ez a csomag inkább azoknak készült, akik box után PS4-re váltottak, vagy ez az első konzoljuk, és szeretnék megismerni a sztorit a 4 előtt.
14.
14.
Tokodboy
Altalaban az szokott lenni a baj hogy ha eredetileg 30 fpsre lovik be a jatekot akkor ehhez az ertekhez csinaljak meg az animaciokat es nem keszitik oket ujra a 60 hoz.
12.
12.
Tokodboy
Mert olyan minth1.5 szeres sebesseggel menne minden, foleg az animaciok es az effektek keltik ezt a hatast mintha beletekernek egy filmbe
11.
11.
Macifasz
#10: Miért nem áll jól neki? Én a sztori trailerén magam alá csokiztam, és itt is vigyorogtam végig.
10.
10.
Tokodboy
ezért sokan megköveznek majd, de ennek a játéknak kifejezetten nem áll jól a 60 fps, sőt csal ront rajta
9.
9.
RangerFox
Hmm. Elgondolkodtató, bár nem tudom hogy ér-e ennyit, ha a Ps Now-al lehet játszani mind a három Ps3-as játékkal, jóval olcsóbban mintha a kollekciót venném meg. Ér ennyi pluszt a grafika?
8.
8.
szpal
Nekem kimaradt a PS3, így örülök az ilyen collection-nek. God of War 3 és ez is tuti vétel lesz. :)
7.
7.
godach
Én most pörgetem a trilógiát PS3-on, de valami nagyon jól sikerült alkotás lett. Később, majd ha lesz PS4-em, tuti megveszem, kicsit nyomottabb áron majd. Nem mintha nem érné meg, de újrajátszásnak drága mulatság lenne most még, kicsit. :D
6.
6.
Neo1989
#4: Úgy úgy a 2-ból van.
5.
5.
Macifasz
#3: A 2. részből van,cím szerint az Unchated: Among Thievesből. :-)
4.
4.
exonic
#3: első* (... mielőtt 10 komment jönne hogy nem tudok írni)
3.
3.
exonic
A gameplay az elsp játékbból van? vagy a 2? 3?
2.
2.
DON GONDOCS
Mondjuk ez annyival jobban megéri a többi újrakiadással ellentétben, hogy az 1-3 részt tartalmazza a csomag.
1.
1.
habo
Jó,jó a god of war 3 remasteredet is megvettem...de ez már marad ps 3 on...aki nem tolta annak jó kis kollekció.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...