Először mozog a Star Wars: Galaxy of Heroes

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 1.
  • Videó
Link másolása
Ezt a mobiljátékot keressük? Nos, erre még nehéz lenne válaszolni, de most már legalább tudunk valamit villantani nektek az EA mobilos Star Wars-játékáról, a Galaxy of Heroesról.

A Star Wars: Galaxy of Heroes még az EA Pelével dúsított E3-as konferenciáján mutatkozott be, de csak most kaptuk meg hozzá az első előzetest némi infómorzsa társaságában.


Eszerint a játék egy körökre osztott, "RPG-szerű" akciójáték lesz, amiben attól függően, hogy az Erő melyik oldalára állunk, különböző karaktereket (Han Solótól kezdve Darth Vaderen át egészen Boba Fettig) gyűjtögethetünk, erősítgethetünk, hogy azután csatározás közben - amelyek szintén a Star Wars-széria ikonikus helyszínein játszódnak majd - jól elkenjük a másik oldal száját.

A játék idén karácsonykor jön ki egyébként iOS-re és Androidra, ideális móka lesz, míg a mozi előtt szobrozol, hogy bejuss végre az új film valamelyik vetítésére. Az árazásáról nem tudunk semmit, de nem lepődnénk meg, ha free-to-play lenne az anyag.

8.
8.
Arbalest321
#4: Hát sok sikert, de a WP-től sem leszel boldogabb. Egy Lumia 625 felhasználó.
7.
7.
Rajohetnenek mar az emberek hogy az android egy fostalicska...
6.
6.
PaprikaJancsi
#4: Legközelebb én is WP mellett fogok dönteni. Ez a sok szar úgy sem éri meg.
4.
4.
dcba
#1: En nem tartom kizartnak, h egyszercsak ra fog noni az android fejere a WP es akkor tolni fogjak ezerrel. Eddig minden ismerosom csak szuperlativuszokban tudott beszelni a WP telokrol es szamomra pl mind az IOS, mind az Android folyamatosan csalodas, mivel kb 1 ev utan az addig zokkenomentes rendszer elkezd akadni, belassulni es hibakat kiirni. Amikor megvettem a z3-at, akkor egy betonstabil telo volt, most meg van olyan, h ranyomok a hivasra es kb 3 masodperc mulva tudatositja magaban a telo, h akkor hajra. WP telom meg nem volt, igy csak az ismeroseim elmondasara tudok hagyatkozni, de sztem a 10 lehet majd be fogja inditani a szekeret.

A masik, h valoban nem erdemes foglalkozni pl ezzel a jatekkal, mert tuti, h egy penzehes pay to win szar lesz, amit penz nelkul nem tudsz elvezni egy ido utan. Fallout shelter is egy kis farmolos tamagochi, nem vesztettel vele semmit. Manapsag mar nem jonnek jo mobil jatekok, mind csak az IAP-re hajt, de elmenyt mar nem nagyon ad egyik sem.
3.
3.
PiXELRaNGER
#2: Nem sírok, csak már sokadszorra játsszák el ezt... pl a Fallout Shelter-t is nagyon szívesen kipróbáltam volna, de úgy látszik, a Wp-sek kirekesztettek! :/
2.
2.
mestermagyar
#1: Ne sírj olyan játékok miatt amik miatt nem érdemes sírni. Ez speciel pont ilyen.
1.
1.
PiXELRaNGER
A Windows Phone-osok mindenből kimaradnak?? Értem én, hogy nem a legnépszerűbb platform, de azért gondolhatnának rájuk is :// (pláne, hogy most itt a Windows 10)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...