Frissítve: Mortal Kombat X - jönnek az új karakterek

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 3.
  • Érdekesség
Link másolása
A Mortal Kombat-sorozat atyja, Ed Boon saját Twitter-oldalán hintette el, hogy érkezik a Kombat Pack 2, ami vadonatúj karaktereket csap hozzá a Mortal Kombat X eddigi kínálatához. A nagy bejelentésre elvileg ma kerül sor.

A NetherRealm Studios korábban már elkotyogta, hogy a Jason Voorheest, Tanyát, Predatort és Tremort felvonultató Kombat Pack 1 csak az első olyan csomag volt, ami vadonatúj harcosokkal bővíti a Mortal Kombat X-et, így nem okozott különösebb meglepetést, hogy Ed Boon saját Twitter-csatornáján kezdte el promózni a következő négyest.

Hogy pontosan kiket rejt a csakis sziluetteket ábrázoló kép, azt elvileg a mai nap során fogjuk megtudni.

Szerintetek ki következik?

Update! Egyelőre annyit tudtunk meg, hogy új karaktereket, skineket és egy új helyszínt kapunk - üröm az örömben, hogy csak a jövő év első felében.

22.
22.
roli33
#18: Annyira azért nem nagyok ezek a különbségek. Bőven jók ezek még PS3-ra is. Nem ér ötezret, hogy picit szebbek a textúrák, meg hogy 60 fps-sel fut. Pont hogy így lehet spórolni amúgymeg.
21.
21.
DON GONDOCS
#18: Télleg pénzkidobás egy ps4 játék árából veszek 2-4 ps3as játékot. Persze a mennyiség nem egyenlő minőséggel. No offense
20.
20.
kopic
Jani a kemeny (Szokecigany) egy kézzel elintezne az összeset.
18.
18.
dcba
#17: A Black Flag az egy elozo generacios jatek, amit ps4-re kiadtak kicsit huzott grafikaval, de hidd el ami alapbol ps4-re jon, de csinalnak ps3 verziot, az nagyon nem eri meg, csak azert, h sporolj 5000 ft-ot.

https://www.youtube.com/watch?v=g950RU3EQGA
https://www.youtube.com/watch?v=g950RU3EQGA

Sokszor nemcsak a grafika miatt nemjo a last genes kiadas, pl Watch Dogs tiszta screen tearing, Shadow of Mordor meg sokszor meg a 20 fps-t sem tudja tartani ps3mon, melle pocsekul nez ki a jatek.

Probalj sporolni egy kicsit es szerezz be egy masik kart a ps4-hez es inkabb vedd meg 3-4 honappal kesobb a jatekot, de sztem penzkidobas mar ps3-ra jatekot venni.
17.
17.
Blueberry
Akk a black flag :) 4k-ért megvettem újan ps3-ra míg ps4-re 15k volt használtan
16.
16.
McDuff
#14: most egy olyan játékkal alkottál példát ami nem is jött ki ps3-ra.
14.
14.
Blueberry
Mert a ps3-hoz van 2db kontroller+ps3ra a dying light 13k lett volna míg ps4re 21k volt (megjelenéskor)
13.
13.
joshfeed
Rózsa Sándor kicsontozná mindet. Chuck Norris amúgy lesz ?
12.
12.
DarkLord
#11: Pályáknak én is jobban örülnék és sok pálya csak úgy kiált a stage fatality-ért...nem tudom miért hagyták ki ezeket a ziccereket eddig (?!)
11.
11.
Nicodemus
Ujabb karakterek helyett tovabbi palyakat is csinalhatnanak. Nagyon keves az a 12 stage.
10.
10.
Yanez
Baraka látom ott van, a többi biztosan Noob Saibot két testvérével...
9.
9.
dcba
#5: Ezt a logikat nem ertem, ha van ps4-ed, akkor miert nem arra veszed a jatekokat? Nekem is van Xbox one es 360, de hidd el hatalmas kulonbseg van a jatekok verzioi kozott, nezzel meg errol videot a youtube-on, pl a Watchdogs vagy a Shadow of Mordor kb eg es fold. Sztem hagyd hatra a ps3-at a retro erzesnek es haladj a korral.

Ez jotanacs volt, ha nem akarod ne fogadd meg.
7.
7.
kivenoko
Szerintem balról a második Rozsomák. :D
5.
5.
Blueberry
Hamár ps3-re nem jön :( van itthon ps4,de ami jön régi gen.-re is azt arra veszem/venném (pl.:dying light)akkora egetverő különbség úgysincs közte
4.
4.
CsocseX
Ha emlékeztek, Baraka, Rain és Frost már benne voltak a story módban, tehát nem lepődnék meg, ha e három karakter közül bármelyiket is bedobnák a választhatók közé. Egyébként kíváncsian várom... :)
3.
3.
Ra1D3n
Az egyik külsős karakter nagy valószínűséggel Spawn lesz(kb 80-90% az esély rá, én örülnék is neki), a másik passz. Már várom nagyon :)
2.
2.
DarkLord
Noob Saibot vagy Smoke tuti, a második nagyfejű/nagy hajú tuti valami külsős figura lesz megint.
1.
1.
Batman
Baloldalon Baraka, leghátsó valamelyik robot, Sektor vagy Cyrex a többi off :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...