Jövő héten jön a Castle Crashers Remastered

Link másolása
Hamarosan az Xbox One-tulajok is belekóstolhatnak a The Behemoth őrült játékába, a Castle Crashersbe. A felújított változatot egy ideig ingyen beszerezhetik a régi verzió tulajdonosai.

Szeptember 9-én, azaz jövő hét szerdán érkezik a The Behemoth kooperatív mókájának a felújított változata, a Castle Crashers Remastered. A játékba nagyobb felbontású textúrák kerültek, valamint Xbox One-on immár 60 fps-sel fog futni a cím. A Castle Crashers online része híresen problémás volt, állítólag most ezen is javítottak.


Jó hír, hogy az Xbox 360-as verzióval rendelkező játékosok szeptember 20-ig ingyen megkapják a játékot - ehhez mindössze egy Xbox Live Gold-előfizetésre van szükség. A címet egyébként szeptember 20. után is kedvezményesen, mindössze 5 dollárért szerezhetik be a régi-új vásárlók. A fejlesztők állítása szerint emellett a Castle Crashers Xbox 360-as verziója hamarosan bekerül a visszafelé kompatibilitási programba.

6.
6.
kastorhun
#5: Sajnos de, és szerintem még csak nem is szebb, 60 fps egy ilyen játéknál nagyon kevés, és azért az ember elvárná alapból hogy egy ilyen játék 60-al fusson.
5.
5.
logic5
#3: 'HÁDENEM???? Már vicc, hogy ezt egyáltalán ki kell emelni...
4.
4.
mohaneji
nagyon jó kis játék igazi co-op élmény
3.
3.
kastorhun
#1: Ez gonosz volt :D
De azért igaz :D
2.
2.
Ooorky
Ez az, végre egy flash játék, amit a "next-gen" masinák 60fps-sel bírnak futtatni.
1.
1.
logic5
Na azért csak eléri a nextgen a 60FPS-t :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...