Castle Crashers

Négy játékosra optimalizált akciójáték, melyet az Xbox Live Arcade-on keresztül szerezhetünk be.
1568617200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb sűrű hét vár ránk, ráadásul nemcsak a játékmegjelenések záporoznak majd sűrűn a napokban, hanem hardverpremierünk is lesz: pénteken érkezik a Switch kistestvére, a Nintendo Switch Lite.
1567324800

Castle Crashers - közeleg a Switch-verzió

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Castle Crashers Remastered Nintendo Switchre szánt átirata. A PlayStation 4-es kiadás esetében még nem tudtak pontos időponttal szolgálni a készítők, de az sem várat sokat magára.
1553068809

GDC 2019: Új platformokra is jön a Castle Crashers

Miután a The Behemoth a Twitter-oldalán gyakorlatilag egyértelművé tette, hogy visszahozza a Castle Crasherst, tegnap hivatalosan is megerősítették, hogy Nintendo Switchre és PlayStation 4-re is kiadják a játékot.
1552724659

Frissítve: Switchre tart a Castle Crashers?

A The Behemoth Twitter-oldalán felbukkant egy érdekes bejegyzés, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy minden idők egyik legjobb kooperatív játéka valamikor Nintendo Switchre is ellátogat.
1441631340

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folyatódik a szeptember, és ezzel együtt menetrendszerűen érkeznek a friss játékok is. Habár a hét címei nem kaptak olyan hírverést, mint a Metal Gear Solid vagy a Mad Max, mindenképpen megérdemlik a figyelmeteket.
1441522856

Jövő héten jön a Castle Crashers Remastered

Hamarosan az Xbox One-tulajok is belekóstolhatnak a The Behemoth őrült játékába, a Castle Crashersbe. A felújított változatot egy ideig ingyen beszerezhetik a régi verzió tulajdonosai.
1348505149

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrűsödnek a megjelenések, az egyszeri gamer csak kapkodja a fejét, hogy mivel múlassa az időt. A World of Warcraft-rajongók valószínűleg gondolkodás nélkül az új kiegészítőre voksolnak, ahogy talán a FIFA-sok sem hagyják ki az új részt. Azért nekik is érdemes körülnézni!
1345116833

GC 2012: PC-re is megjelenik a Castle Crashers

A rajongók állandó követelőzését teljesítve a Behemoth srácai PC-re is elkészítik a konzolokon szép sikert aratott Castle Crashers-t. A játék a Steamen válik letölthetővé a közeljövőben, ennek megfelelően minden olyan extra fícsört beleépítenek, amit a Valve rendszere kínál.
1296201453

Szép eredményekkel zárt a Microsoft

Míg nagytestvérünk, a HWSW, arról számolt be, hogy a Nintendo nem teljesített valami fényesen 2010-ben, mi arról számolhatunk be, hogy a Microsoft viszont igen. Nem csak az Xbox 360 eladásai voltak kiválóak, de a Kinect is szárnyalt, és az Xbox Live is minden korábbinál sikeresebb.
1289580058

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.