3 millió példányt szállítottak le a Phantom Painből

Link másolása
Több japán oldalon is feltűnt egy reklám, mely szerint hárommillió példányt szállítottak le eddig a Metal Gear Solid V: The Phantom Painből. Persze ez nem azt jelenti, hogy már el is adtak ennyit belőle.

A héten jelent meg a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, mely az első értékelések alapján úgy tűnik, hogy parádésra sikerült. A Konami is számíthatott erre, hiszen egy több japán oldalon is feltűnt reklám szerint a játékból 3 millió példányt szállítottak le eddig belőle. Mivel még egy hete sincs, hogy a játék megjelent, ez nagy eséllyel az első adag szállítmányt jelöli. Érdekesség, hogy anno az MGS 4-ből is ennyit szállítottak le az első nap, igaz, az csak egy platformra jelent meg.

Persze, azt is érdemes hozzátenni, hogy a leszállítás még nem jelenti azt, hogy biztos el is adják az összes kópiát, de ez a szám már így is szép. A játék már minden platformra elérhető, hamarosan a mi tesztünk is érkezik.

14.
14.
Te hudd el, hogy kifizetik. Mint ahigy a kenyeret sem bizomanyba adjak, meg a konyvet sem.

Megjelenik a jatek, a kiadotol megrendelem, kifizetem, szallitja, es utana ot nem erdekli, h eladom e.
11.
11.
Ha leszallitottak, akkor eladtak. A kereskedonek, s ez a lenyeg. A tobbi nem erdekli a kiadot. Penz befolyt, pont.
10.
10.
ADMlN
Nem tudom milyenek voltak a korábbi részek, de nekem ez nagyon etszik. Már játszottam vele több mint 10 órát, de pisztolyt még nem használtam. Sokkal viccesebb folytogatni őket. :D
7.
7.
Thor Vath
Hát lazább így a sztorivonal, de a lövöldözésért (sőt, egyáltalán akár 1db gyilkolásért) az MGS mindig is büntetett. A legnagyobb pontszám azért járt eddig is, ha nincs riasztás, mindenkit elkaptál, átkutattál, de azért senki nem halt meg. 98-ban is képes voltam fél órán át várni és nézni az őrök útvonalát, mielőtt egy ötperces akcióba kezdtem volna.

Lövöldözésig meg el sem jutok soha, mert abban a pillanatban, ahogy észrevesznek (és nem tudom azonnal lekapni a fickót), már töltöm is be az utolsó checkpointot...
Na jó, ez meg azért túlzás már, belátom :) Mindenesetre eddig nekem nagyon bejött, szerintem méltó koronája a Metal Gear Solid sagának.
4.
4.
Zelgadis187
Én digitálisan veszem majd meg.
3.
3.
Cipo3
Hát pedig de, a leszállítás azt jelenti, hogy sok fogyott. Teszem azt minden boltban volt 6-8 előrendelés és mindenki boltos bekérte ezt a mennyiséget. És persze minden boltba kell még 1-2 példány a polcra, de ha nagy a szám akkor az azért mert előrendelések voltak.
2.
2.
Ooorky
Anno E.T.-ből 4 milliót szállítottak le...
1.
1.
Thor Vath
Hát egyet tutira eladtak :D :D :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...