Magyar játékot is jelöltek a Unity Awardson

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 7.
  • Hír
Link másolása
Bő két hét múlva adják át a Unity Awards díjait, ahol idén egy magyar fejlesztésű mobiljátékot is jelöltek az egyik kategóriában. Az Adventures of Poco Ecónak kemény ellenfelekkel kell megküzdenie, segítsetek neki!

A budapesti Possible Games iOS-re és Androidra is elérhető mobiljátéka, a már számos díjat bezsebelt Adventures of Poco Eco idén márciusban jelent meg: a fejtörőkkel tarkított kalandjáték, kiváló zenei aláfestéssel (erről Iamyank gondoskodott) és nagyon szép látvánnyal kényezteti a telefonon és tableten játszókat.


Ez utóbbi miatt kapott jelölést a játék a Unity Awardson is: az Adventures of Poco Eco a legjobb 3D-s vizuális élmény kategóriájában méreti meg magát, méghozzá olyan ellenfelek mellett, mint a CounterSpy, a DeadCore, az Endless Legend, a Grow Home vagy a Mobius Final Fantasy. Kemény versenynek ígérkezik, de a jó hír, hogy ti is hozzájárulhattok a magyar csapat győzelméhez, ehhez elég regisztrálni a díjátadó weboldalán, és leadni egy voksot a játékra!

Az Adventures of Poco Eco emellett közönségdíjas alkotás is lehet; itt még több kihívóval kell szembenéznie, úgyhogy ide is elkél az iksz. Eredményhirdetés szeptember 22-én, hajrá!

3.
3.
zsocwargear
#1: Nyilván izlés kérdése, hogy kinek mennyire jön be Yank zenéje, de azt viszont látni kell, hogy ebben a játékban a zene és a játékmenet nagyon szorosan összefügg. Ez talán a dobos pályán jön ki a legjobban.
2.
2.
KopyAti
Ti miért nem teszteltétek, vagy lesz teszt? Akkor bocsi!
1.
1.
mamgu
Hát nem tudom az egész egy Monument Valey koppintás ami önmagában nem lenne baj ( az új Tomb Raider is az) mert ez a része jól sikerült de a zene meg legjobb akarattal is középszerű és a fejtörők megoldásáig inkább idegesítően repetitív mint szórakoztató.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...