Gyönyörű képeken pózol a Forza Motorsport 6

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Végre lejárt a Forza Motorsport 6 tesztjeire vonatkozó embargó, így már mi is beszámoltunk róla, hogyan is sikerült az év egyik legjobban várt autós játéka. A megjelenésig azonban van még egy hét, így friss látnivalók is érkeztek.

Daksnak köszönhetően már nálunk is olvasható a Forza Motorsport 6 tesztje, de ha már végeztél a tartalmas írással, érdemes vetned egy pillantást a játék legújabb látnivalóira is, mert a Turn10 és a Microsoft egészen pofás galériát dobott össze.

A Forza Motorsport szeptember 15-én jelenik meg, kizárólag Xbox One-ra.

1.
1.
dzsiádzsó
Minőségileg kritizálható a Forza, de el kell ismerni azért jó kis részek jönnek, és általában a kezdő (adott konzolgeneráción első) rész után, meglehetősen jó folytatások jönnek. Nekem az 5 órási csalódás volt, főként grafikailag, és képességekben (se eső, se napszak, se semmi új). Ez viszont végre ígéretes, nem nagyon szép (pl.: Driveclub jobb a demó alapján), de bőven elég és tartalmas. Igazi konzol játék, olyas valami, amit értelmet adhat egy konzolnak, mert eddig ezeknek az újaknak nem sok volt, de most egész jó címek jönnek, PS4-re is szállingóznak majd, ha nem is idén, szóval várjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...