The Witcher 3: Hearts of Stone - 30-as szint felett

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Idén ősszel tovább bővül a The Witcher 3: Wild Hunt. A Hearts of Stone tízórányi kalanddal egészíti ki Geralt teendőit, de csak azok számára, akik elérték a játékban a 30-as szintet.

Pár nappal ezelőtt jelentettük, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt DLC-áradatának még nincs vége, a teljesen ingyenes kiegészítések után ugyanis érkeznek a fizetős tartalmak is. Az első ilyen a valamikor októberben bemutatkozó Hearts of Stone DLC lesz, amiben Oxenfurt és No Man's Land vidékére látogatunk el, ahol jó eséllyel egy régi ismerős, Shani is fontos szerephez fog jutni, a küldetéseket pedig a titokzatos Man of Glasstól kapjuk majd.


A csomag kapcsán most két fontos további részlet is kiderült. Marcin Momot, a játék közösségi menedzsere a Twitteren ugyanis elárulta, hogy csak azok számára lesz játszható a DLC, akik elérték a 30-as szintet a játékban. Ha ez a feltétel teljesül, akkor bármikor neki vághatunk majd az új kalandoknak. Továbbá azt is megerősítette, hogy a New Game Plus mód a DLC-re is kiterjed.

Ti visszatértek egy újabb kis kalandozásra?

7.
7.
Hát, egyenlőre még csak a másodikkal játszom, viszont 15 óra csak a kayran-ig. Tegnap este ott mentettem utoljára, mielőtt nekiestem volna a dögnek. Igaz Flotsam-ot már teljesen kimaxoltam, kivéve, ha kapok még új megbízást a dög után helyben.
Szóval az első Borderlands 65 órája tuti veszélyben van, de a Just Cause 2 114-e is valószínűleg ( még akkor is, hogy csak 62%-vagyok benne :)

Ezek után a több száz óra Witcher 3 teljesen reálisnak látszik, ezzel meg a következő DLC-vel nálam szépen minden idők legidőpazarlóbb játékává léphet elő nagyon könnyen \o/ ( csak jussak el odáig ).
6.
6.
Andrew
Már várom addig is itt van egy teaser
https://www.youtube.com/watch?v=2DnGJ1SD09U
4.
4.
redsovi
Be sem fejeztem még. Év játéka nálam...
3.
3.
Geri: Persze h faszsag, komment generator, valamit is magara ado oldal evek ota nem alkalmazza ezt a "trukkot".

Szerinted a cikkirot valoban erdekli, h te jatszol e meg a jatekkal? Muhhaha
2.
2.
mdr88
Én még abba se hagytam :) ... mármint persze a sztori részét már befejeztem, de ha valami elé minden nap le tudok ülni egy-két órára, akkor az a Wild Hunt. :D
1.
1.
Geribácsi
Mi nem. Ti igen?
Lolbazz ezek a költői kérdések a cikkek végén, igazi faszság.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...