Az utolsó pillanatban írták át a Destiny sztoriját

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 9.
  • Hír
Link másolása
Újabb érdekes részletek derültek ki a Destinyről Marty O'Donnell és a Bungie pere kapcsán. Többek között azt a pletykát is megerősítették, hogy a játék sztoriját az utolsó pillanatban írták át.

A Destiny sztorijáról a játék megjelenése óta hallani szóbeszédeket, és ezeket erősítették meg a per dokumentumai is; korábban csak az tűnt furcsának, hogy a tesztelők szerint a korai változatokban még egy egészen más történet kapott helyet, illetve ennek függvényében gyanús volt az is, hogy Joseph Staten író egy évvel a megjelenés előtt otthagyta a Bungie-t.

Most már biztosan tudjuk: a játék sztoriját alaposan átalakították, ennek köszönhető az is, hogy a játék nem az eredetileg tervezett időpontban, 2013 szeptemberében jelent meg, hanem csak egy évvel később. Minderről az utolsó pillanatban született döntés (egész pontosan 2013 augusztusában!), de hogy miért kellett változtatni a történeten, az már nem derült ki.

Szintén a per kapcsán tudtuk meg, hogyha a készítők képesek tartani az eredeti megjelenési dátumot, akkor most nem a The Taken Kingnek örülhetnénk, hanem egy méretesebb folytatásnak, nevezzük Destiny 2-nek. Az eredeti elképzelések szerint minden második évben (2015-ben, 2017-ben és 2019-ben) jött volna egy-egy méretesebb, dobozos folytatás, és 2020-ban mindezt a cím legnagyobb DLC-jével fejelték volna meg az alkotók. Hogy mennyiben változtak a srácok elképzelései a csúszás után, az szintén kérdéses.

A dokumentumokból végül egy érdekesebb számra is fény derült: a Destinyből egy hónap alatt 6,3 millió példány fogyott.

A Destiny jövő héten bővül ismét, szeptember 15-én érkezik a játék első nagyobb kiegészítője, a The Taken King. Ennek ágyaz meg a tegnap megjelent 2.0-s frissítés, ami többek között élesíti Nolan North szinkronját is.

10.
10.
Yato
single lesz benne vagy csak multi????? kérem valaki válaszoljon :) köszönöm.
9.
9.
Gaboo77
Ez a játék valami hihetetlen mennyire megosztó és végletes! Ebbe vagy beszívódik valaki, vagy egy vacaknak és csalódásnak tartja. Én bevallom pont úgy kezdtem neki, hogy háááát fene tudja megéri-e, mert sokan csalódtatok benne és valami észrevétlen "erő" beszippantott és azóta is élvezem, nyomom a multit és a kedvenc játékom lett furcsa és megmagyarázhatatlan módon. De az "ellentábor" kritikáit sem tudom cáfolni, mert valahol igazuk van.
8.
8.
KopyAti
Totál ugyanazt érzem, és éltem meg, mint Rova! Nem volt még játék, amitől ilyen gyorsan szabadultam meg.
4.
4.
Ruga
Activision szépen bekavart és most kapjuk meg azt amit egy éve kellett volna.. Pofátlanul drága játék lett annak aki első naptól tolja és megvette a dlc-ket, még ha "akciósan" is, közel 40.000.- Ft-ban van!
Nem kell nekik a pc-s piac, leszarják, bőven kaszáltak a konzolpiacon..
Barátokat gyorsan lehet találni, mert élénk a közösség. Csak a raid-ekhez kellenek ismerősök, mert az nem matchmakinges. A Raidhez már nem árt táposnak lenni, ahhoz meg sokat kell játszani, ergo van idő ismerkedni mire oda jut az ember.
3.
3.
dcba
#1: Sztem PC-re max akkor fog jonni, ha mar a konzolosok nem is emlekeznek a jatekra egyatalan. Mondjuk ugy 5 ev mulva. Azert az gaz, h meg a last gen konzolok is fontosabbak mint a PC. Ha csak next gen-re adtak volna ki, akkor meg elfogadtam volna, de igy sztem nagyon ciki.

Amugy csak akkor vedd meg, ha vannak barataid akikkel tudsz majd jatszani, mert egyedul a story utan abszolut unalomba fullad a dolog, a Raid-ek meg lehetetlenek egyedul.
2.
2.
Ahogyan most fog megjelenni, ezekkel a változtatásokkal és tartalmakkal, így kellett volna jönnie tavaly a megjelenéskor.
1.
1.
atesz89
Csak jönne már 1 PC-s változat ami tartalmazza az összes DLC-t. Tuti vétel lenne, olyan jó lenne végre egy olyan fps ahol kitalált fegyverekkel más bolygókon lehet nyomulni. PS4-en játszottam vele nagyon jó grafikája van és a játék is tetszett. Bár még csak 11-es vok még lehetne hová fejlődni. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...