A közösség választotta ki a Press Play új projektjét

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Izgalmas kezdeményezéssel rukkolt elő a Max: The Curse of Brotherhoodot is jegyző Press Play csapata, ugyanis a közösség szavazhatta meg, hogy milyen projektnek vágjanak neki a srácok.

Az ötlet persze annyira nem eredeti, hiszen más indie csapatoknál (például a Double Fine-nál) már láttunk ilyet, csakhogy a Press Play nem független - még 2012-ben felvásárolta a Microsoft.


Ennek megfelelően az is meglepő, hogy a srácok mennyire nyitottan dolgoznak majd: a három projekt közül megszavazott Project Knoxville-ből amilyen gyorsan csak lehet, játszható prototípust varázsolnak, és azt a játékosok rendelkezésére bocsátják. Az persze korántsem biztos, hogy a korai változat ingyenes lesz, hiszen az xboxos Game Preview kiváló terep lenne az előzetes verzió terjesztéséhez.


Maga a Knoxville egyébként egy külső nézetű, multiplayer akciójáték lesz, ahol a játékosoknak Éhezők viadala-stílusban kell összecsapniuk, szövetkezniük és túlélniük egy műsor keretein belül.

A további részletekre még várni kell, ahogy a platformlista sem ismert, de a microsoftos kapcsolatból kiindulva PC-vel és Xboxszal számoljatok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...