Már készül a Kingdom Hearts 2.9?

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 9.
  • Pletyka
Link másolása
Egy oszakai fejlesztő LinkedIn-profilja alapján nagyon úgy tűnik, hogy már tíz hónapja fejlesztik szép csendben a Kingdom Hearts 2.9-t. A Square Enix minden jel szerint még egyszer neki fut a második résznek.

A tavaly decemberben megjelent Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX után, de várhatóan a már régóta bejelentett harmadik rész előtt a Square Enix még egyszer nekifut a Kingdom Hearts második felvonásának PS3-on és PS4-en.

A kiadó oszakai fejlesztőstúdiójában dolgozó szakember LinkedIn-profilja elég sok konkrétumot tartalmaz a Disney-hősökkel operáló Kingdom Hearts 2.9-ről. Az úriember már 10 hónapja dolgozik a játékon, főellenségeket tervezett hozzá, és a balanszért felelt.

Az úriember ezzel párhuzamosan a Kingdom Hearts 3-t is kalapálja, amely a dokumentum szerint multiplayert is tartalmaz majd, a fejlesztésben pedig a Pixar is közreműködik.

Annyi biztos, hogy a jövő héten esedékes Tokyo Game Shown valamit bejelent a Square Enix - talán pont a Kingdom Hearts 2.9-et. 

2.
2.
Hulkster
#1: Mert a 3.0 már a 3 lenne. Olyan mint a verziószám a kisebb játékoknál, csak itt egy remake-t csinálnak, a végén egy divatos számmal. Még mindig jobb ez a 2.9 mint a HD remastered cuccok.
1.
1.
strike19
Valaki elmesélhetné mit jelentenek ezek a számok hogy 2.9? Mért nem 3.0?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...