Pokémon Go - új Pokémon-játék okostelefonokra

Link másolása
Új játékot jelentett be a The Pokémon Company a Japánban tartott konferenciáján: a Pokémon Go mobilokra készül, és egy AR-játék lesz, melyet az Ingress fejlesztője, a Niantic készít el.

A Japánban tartott konferenciáján jelentette be a The Pokémon Company az új játékát, a Pokémon Gót, mely a Google és a Nintendo közreműködésével készül el. A cím egy AR-játék lesz, melyet a témában már jártas Niantic fejleszt. Az Ingresshez hasonlóan itt is a való világ adja majd a játékteret, csak ezúttal Pokémonokkal kell majd harcolni, valamint megkeresni és elkapni őket.


A játékhoz készül egy csuklóra csatolható eszköz is, a Pokémon Go Plus, mely vibrálni és villogni fog ha valami fontos dolog történik a játékban - íme, így néz ki:

A játék valamikor 2016-ban jelenik majd meg mobileszközökre.

6.
6.
Naridar
Nevezzen cinikusnak aki akar, de én már megelőlegezem a "pay-2-win szemét" minősítést. Nem értem, hogy ha a saját konzoljaikra tudnak egyszer-fizetős, elképesztően kidolgozott és tartalmas játékokat csinálni, miért ezzel szúrják ki a mobiltulajdonosok szemét. Egy Donkey Kong Country Returns-t, Paper Mario-t, vagy akár a Super Mario Maker-t is elbírná egy tablet, de mondjuk a Pokemon Omega ruby/Alpha sapphire-t is portolhatnák, hordozható eszközön nagyon jól működne a játékmechanika, sőt akár ezt a GPS-alapú dolgot is bele lehetne építeni.
5.
5.
wolfwarrior
A nevet talán változtatni kéne mert azt hiszik majd, olyasmi mint a Hitman GO, vagy Lara Crodt GO.
4.
4.
hadzsime
Ha összedobnának egy Pokemon X vagy Y-hoz hasonló játékot telefonokra, már papírpénzzel törölhetnék a seggüket. Valami jogi probléma miatt nem teszik ezt vagy csak teljesen hülyék?
3.
3.
kredencferenc
Ez akkor érne valamit, ha google glass-el vagy valami hasonlóval kéne nyomatni és a játék tényleg úgy működne mint a reklámban.(Értsd.: Magad előtt látod a csimpokómonokat a rusnya csuklószíjban meg mondjuk G szenzor van és érzékeli ahogy dobálod a pokégolyót a telóval meg adod az utasításokat harc közben.) Persze nem így fog működni. Marad az 1000 éves rendszer mint a GB-n. De ha még is akkor kb 2 hétbe telne kb egy mod ami a kis mutánsokat lecseréli korhatáron aluli japán csajokra mi? XD Na de mivel pont nem izgat a pokémon kihagyom ezt is mint az előző összes többit.
2.
2.
Prax
Miért kell ilyen szar csukló baromság? Ha telefonra készül, akkor küldjön a teló értesítést. Én inkább maradok a battle cats-nél, pedig anno imádtam a pokémont. P2w szagot is érzek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...