Pokémon Go IPHONE, Mobil

Pokémonos játék mobilokra, melyet az Ingress fejlesztője, a Niantic készített el.

Szeptemberben érkezik a Pokémon Scarlet és Violet első DLC-je

A Pokémon Company ma egy 35 perces közvetítésben erősítette meg, hogy szeptember közepén kapjuk meg a Pokémon Scarlett és Violet első kiegészítőjét. Emellett számos egyéb hírünk is van a rajongóknak.

Jövő héten Pokémon Presents előadás várható

A The Pokémon Company jövő hét keddre tűzte ki a következő Pokémon Presents közvetítés időpontját. Az előadás ezúttal is a közeljövő Pokémon-játékaival foglalkozik majd.

Saját útvonalakat oszthatunk meg a Pokémon GO-ban

A Niantic bejelentette a Pokémon GO következő jelentős közösségi funkcióját. A Routes-szal létrehozhatjuk saját útvonalainkat a környező területeken, amiket másokkal is megoszthatunk.

Már Európában is elérhető a Pokémon Sleep

A végtelenül cuki alváskövető applikáció hozzánk is megérkezett. Ha ti is nap mint nap karikás szemekkel és nyűgös fáradtsággal küzdötök, akkor tanulhattok egyet, s mást a jó öreg Snorlaxtól.

Több száz dolgozót bocsájtottak el a Pokémon GO fejlesztőjétől

Krízishelyzetben van a Pokémon GO-t is készitő Niantic csapata. A cég körülbelül egynegyedének mondtak fel a minap - ami 230 alkalmazottat jelent -, és a Marvellel közös projektjük is dugába dőlt.

Drasztikus változás előtt a Pokémon GO

A fejlesztők a COVID-19 járvány alatt bevezetett funkciókat szeretnék korlátozni, illetve drágítani, hogy a játékosok újból aktívan, otthonukat elhagyva játsszák a játékot.

Február végén érkezik a Pokémon: Scarlet & Violet frissítése

A Pokémon: Scarlet & Violet következő nagy frissítése hibajavításokat tartalmaz majd és új funkciókat is ad a játékhoz.

Online, interaktív Pokémon-galéria várja a látogatókat

A lassan 30 éves múlttal rendelkező franchise alkotói idejét látták annak, hogy a rajongók egy helyen megtekinthessék a Pokémon múltját.

Négy projektet is törölt a Niantic, leépítések jönnek a csapatnál

Gazdaságilag nehéz időszak vár a Niantic csapatára, amely emiatt négy projektjét is lelőtte, miközben a munkavállalói egy részét is szélnek ereszti.

Rekord üzleti évet zárt a The Pokémon Company

A Pokémon még mindig megállíthatatlan népszerűségnek örvend, rekord üzleti évet zárt a The Pokémon Company.