Pokémon Go IPHONE, Mobil

Pokémonos játék mobilokra, melyet az Ingress fejlesztője, a Niantic készített el.

Négy projektet is törölt a Niantic, leépítések jönnek a csapatnál

Gazdaságilag nehéz időszak vár a Niantic csapatára, amely emiatt négy projektjét is lelőtte, miközben a munkavállalói egy részét is szélnek ereszti.

Rekord üzleti évet zárt a The Pokémon Company

A Pokémon még mindig megállíthatatlan népszerűségnek örvend, rekord üzleti évet zárt a The Pokémon Company.

Leállítják a Pokémon GO-t Oroszországban

A háborúra reagálva a Niantic is jelezte, hogy kiáll Ukrajna mellett, ennek következményeként pedig az összes játékát, így a Pokémon GO-t is leállítja Oroszországban és Fehéroroszországban.

Pokémon-bejelentésekre számíthatunk a héten

Most hétvégén tartják majd a Pokémon-napot, de a The Pokémon Company már a mai nappal elkezdi leleplezni a különböző projektjeit. Összesen hat nagyobb leleplezésre számíthatunk majd a következő napokban.

Mások is használhatják a Niantic technológiáját

A Pokémon Gót is jegyző fejlesztőcég úgy döntött, hogy licencelhetővé teszi az AR-játékai alatt futó technológiáját, ráadásul kezdetben senkinek sem kell fizetnie azért - bárki számára szabad a kísérletezés!

Kiadós bemutatón a közeljövő Pokémon-játékai

Nem sokkal ezelőtt véget ért a legutóbbi Pokémon Presents-előadás, amelyben tisztességes játékidő jutott a közeljövőben megjelenő Pokémon-játékoknak, így a Pokémon Legends: Arceusnak is.

Élőszereplős Pokémon-sorozat készül a Netflixnél

Lapértesülések szerint újabb játékadaptáción dolgozik a Netflix, ezúttal egy élőszereplős Pokémon-sorozatot tárazott be a streamingszolgáltató. A projektért a Lucifer egyik showrunnere felel.

Ötmilliárd dollárt termelt eddig a Pokémon Go

Idén ünnepli az ötödik születésnapját a Niantic AR-játéka, a Pokémon Go. Az anyag töretlen népszerűségnek örvend, sőt: az év első felében több pénzt hozott a fejlesztők konyhájára, mint korábban bármikor.

Pikmin-játékon dolgozik a Pokémon Go fejlesztője

A Nintendo és a Niantic összefogott, hogy az utóbbi AR-technológiás tapasztalatait az előbbi népszerű franchise-aival kombinálják. A társulás első gyümölcse egy Pikmin-játék lesz, aminek az egyik funkciója a sétálás bátorítása lesz.

A Niantic újabb módszerekkel segíti a játékosait

A Pokémon Go és a Harry Potter: Wizards Unite fejlesztői új eszközöket vetnek be, hogy segítsék a játékosaikat. Mivel ezek a játékok a járkálást, a barangolást voltak hivatottak kihasználni, a járvány miatti otthonülés negatívan érinti a játékélményt.