Fallout 4 - speciális videósorozat indult

Link másolása
Videósorozatot indított a Bethesda Softworks, melyben a Fallout 4 fejlődési rendszerét, a S.P.E.C.I.A.L.-t ismerhetjük meg részletesebben. Az első epizódban a Strength, azaz az erő kapta a főszerepet.

Akik játszottak már Fallout-játékkal, azok nagy eséllyel tudják, mi az a S.P.E.C.I.A.L. A játék fejlődési rendszere kapta ezt a nevet, és egy mozaikszó, mely az angol Strength, Perception, Endurance, Charisma, IntelligenceAgility és Luck szavakból áll össze - a játékosok ezen tulajdonságok alapján fejleszthetik a karaktereiket.

A Bethesda most egy videósorozattal állt elő, melyben ezt a rendszert mutatja be. Az első epizódot alább megnézhetitek:


Ebben a részben a Strength, azaz az erő kapta a főszerepet, mely többek között azt is befolyásolja, hogy mennyi cuccot tud magával cipelni a karakterünk. Emellett minél több pontot teszünk erre a képességünkre, annál hatékonyabban tudjuk használni a közelharci fegyvereket.

A Fallout 4 november 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re, valamint Xbox One-ra.

6.
6.
dzsiádzsó
#3: Köhöm köhöm, akkor most mégis ugyanazt mondod, amit én :D...
4.
4.
amputius
#3: Igen, iden el vagyunk kenyeztetve. Van/lesz ketto ilyen cim is :)
3.
3.
redsovi
#2: Köhöm..witcher3...köhöm... 250 órám van benne, térkép fele üres, jön 2 kieg. hozzá (plusz még jön INGYENES dlc). Annyi bent a kontent, hogy több évig el lehet vele lenni. Bár manapság ritka az ilyen csoda, tény.
2.
2.
dzsiádzsó
Ma már szinte kuriózum egy ilyen játék, szégyen, de tényleg alig töltik tartalommal a mostaniakat. Amikor látom ezeket a kis igényes videókat, amik mind-mind csak kiegészítik a főproduktumot, akkor már tudom, hogy valami nagyon komplex, átgondolt játékvilágot kapunk, amit csak tovább egészítenek a remek kis marketing anyagok.
Kár hogy ennek így kell örülni, manapság csinálnak egy CGI Assassin Creep trailert, váóóó aztán pofádba nyomnak egy lassan 10 éve piacon tartott (első rész óta alig változó) harcrendszert nesze püfölj, storyba tudsz rakni 10 órát, amúgy is ott is mindig ugyanazt kell csinálni, fizess 66 eróót, aztán húzzá vegyél egy CoD-ot.
1.
1.
Raptor X
Még két hónap... Alig várom!!!
A 3-ban van 200+ órám, New Vegas
annyira nem jött be, szerintem ezt
rongyosra fogom játszani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...