GTA V - az online mód miatt késik a single DLC

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 11.
  • Hír
Link másolása
Jelenleg a GTA Online, és nem a készülő egyjátékos DLC élvez prioritást a Rockstar Gamesnél, ami nem csoda, elvégre hetente nyolcmillió játékos jelentkezik be a multiplayerbe. Ez van, srácok!

A Rockstar Games jelenleg teljes erőbedobással a GTA Online-ra koncentrál, amiből az következik, hogy tovább kell várnunk a tavaly bejelentett single DLC-re. Ha lesz belőle valami, ugyebár.

A GTA-brigád összes fejlesztője az online részt hegeszti - kivétel nélkül, még azok is, akik korábban a PC-s porton dolgoztak. Imran Sarwar, a játék design direktora az IGN-nek elhintette, hogy a multi "minden várakozásukat felülmúlta". Heti nyolcmillió bejelentkezett felhasználójuk van, ami elég szép szám.

Noha a hangsúly az online porción van, már ne számítsunk több Heist-küldetésre, hiszen a stúdió inkább az "új élményekre" összpontosít a közelgő frissítésekben. Ráadásul a rablásokat sokkal nehezebb megvalósítani, mint azt korábban gondolták, így nem is vesződnek vele. 

És még egy rossz hír a végére: sajnos nem frissül többet a GTA Online Xbox 360-on és PS3-on, mivel elérték azt a technikai kapacitást, amire az előző generációs konzolok képesek. Bár további optimalizálások azért még várhatóak a régi masinákra.

6.
6.
giga321
#4: +1. Dec 24 óta majdnem minden nap tolom vele. Megunhatatlan.
5.
5.
Stranger
#1: Nekem még nem laggolt játék olyan nettel. (140kbps max kb)
4.
4.
br1Koo
Én teljesen függője lettem a GTA Online-nak. Egyszerűen zseniális, persze akkor ha van haver akivel tudsz játszani, miközben ts-en dumáltok. Neki is álltunk a Criminal Mastermind challenge-nek, de a 3. heist közepén bebuktuk, viszont a heistek így tudják a legnagyobb élményt nyújtani, mert tényleg szükség van csapatjátékra, kommunikációra és odafigyelésre. Mondjuk elég gáz, hogy kiszúrják az ember szemét 5 heisttal, örülnék ha készítenének mondjuk még ötöt, mert az eddigiek mocskosul telitalálatok.
3.
3.
LAZLOW20
#2: Ez engem is nagyon idegesít,de engem föleg az akasztott ki amikor egy egyszerü autó versenyböl roncsderbit csinálnak.Egy párszor megpróbáltam bele kezdeni az online részbe ,de valahogy sosem fogott meg,viszont a Single Player részbe meg már vagy 100 órát bele öltem.
2.
2.
dcba
Nekem az agyamra ment, h lenyegeben az ember 5 percet nem tud ugy menni, h ne lone ki vki. Amugy vmiert engem az egesz nem fogott meg.
1.
1.
belaman
csíterek még mindig nem zavarják őket?
valamint az 500kbites feltöltésemmel (szar, tudom) játszhatatlanul laggos. ezt azért egy multiplayeres játéknak sem sikerült utánuk csinálnia...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...