Ingyenesen tölthető az Infinity Blade III

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 13.
  • Letöltés
Link másolása
Ezen a héten sem maradtak ingyenes játék nélkül az iOS-júzerek, ezúttal ráadásul egy olyan címet zsebelhetnek be, amely szájtátásra sem utolsó: ez az Infinity Blade harmadik része.

Az Epic Games és a Chair Entertainment által fejlesztett Infinity Blade-sorozat egy darabig az Apple-bemutatók elmaradhatatlan mellékszereplője volt: ha bejelentettek egy új iPhone-t vagy iPadet, érkezett egy új Infinity Blade is, annak bizonyítékául, hogy mi mindent ki lehet sajtolni az aktuális Apple-eszközből.

A közel két évvel ezelőtt megjelent Infinity Blade III is gyönyörű ennek megfelelően, viszont mielőtt üres techdemónak titulálná valaki, megnyugtathatjuk: a játékmenete is teljesen rendben van, érdemes kipróbálni! Alapjáraton 7 dollárba kerülne, miután azonban ez lett a hét alkalmazása az App Store-ban, ingyenesen is letölthetitek.

3.
3.
zozo76hun
igaz andridom van, de nincs igazad. semmilyen jatekom nincs a telon pedig nexus 5-on meg elfutna ez-az. egyszeruen nem szeretek jatszani telefonon. meg a konzolokon levo ilyen gagyi sokszor direkt pixeles oldalnezetes szarokat se birom, nem is ertem mi szukseg 2015-ben rajuk.
1.
1.
zozo76hun
kell a francnak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...