Infinity Blade III Mobil

A trilógia harmadik darabja jól mutat iPhone 5S-en.
Típus: Akció, Fantasy

Ingyenesen tölthető az Infinity Blade III

Ezen a héten sem maradtak ingyenes játék nélkül az iOS-júzerek, ezúttal ráadásul egy olyan címet zsebelhetnek be, amely szájtátásra sem utolsó: ez az Infinity Blade harmadik része.

Úgy néz ki, jön a kinectes Infinity Blade

Fix infóink még nincsenek ugyan, de nagyon úgy néz ki, hogy Xbox One-ra, illetve Kinectre költözik az Infinity Blade. További érdekesség, hogy egyelőre Kína-exkluzívnak tűnik a projekt.

Így kezdődik az Infinity Blade III

Szerdán válik letölthetővé az Infinity Blade harmadik része, a Chair Entertainment pedig hangulatkeltés gyanánt már most közzétette a játék intróját. A fegyverkovácsolás természetesen innen sem hiányzik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Gyakorlatilag bármit írhatnék ide, mert úgyis mindenki tudja, hogy holnap megjelenik a Grand Theft Auto V. De azért mégis megemlítem, hogy holnap érkezik a Grand Theft Auto V. Sőt ha minden igaz, a Grand Theft Auto V is.

Infinity Blade III - az első részletek és képek

Tegnap az új iPhone-ok bejelentése mellett az Epic Games lerántotta a leplet az iOS-re érkező Infinity Blade III-ról, most viszont befutottak az első konkrét részletek és látnivalók is. És igen: végre női főhőssel is harcolhatunk.

Bejelentették az iPhone 5S-t és 5C-t

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója az ígéreteknek megfelelően bejelentette az iPhone 5 legújabb, továbbfejlesztett változatát, illetve az olcsóbb modellt, az 5C-t, amely ötféle színben érkezik.