Méreteset csúszik a PC-s Need for Speed

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 15.
  • Hír
Link másolása
A Ghost Games tegnap jelentette be, hogy bár a Need for Speed konzolos verziói tartani tudják a novemberre kitűzött megjelenési időpontot, a játék PC-s változata sajnos nem. Az csak 2016 tavaszán kerül a boltokba.

Úgy tűnik, nem a véletlen műve volt, hogy az Electronic Arts és a Ghost Games csak PlayStation 4-re és Xbox One-ra hirdetett zárt bétatesztelési lehetőséget. A játék fejlesztését végző csapat tegnap megerősítette, hogy a sorozat rebootjának is tekinthető új epizód PC-n csak fél évvel a tervezett megjelenés után, valamikor 2016 tavaszán kerülhet boltokba.

Az indoklás szerint a lehető legjobb minőségben szeretnék kiadni a játékot PC-n (is), és ahhoz, hogy a lehető legszebben nézzen ki az új Need for Speed, még időre van szükség. A késés azt is jelenti, hogy az időközben konzolokra megjelent összes tartalmat egyben kapják meg a rajongók, továbbá a framerate nem lesz kőbe vésve.

A Need for Speed PS4-es és Xbox One-os változata november 5-én kerül boltokba.

21.
21.
drat576
PC-s vagyok, de ez az év egy katasztrófa, lassan rakhatom ki ezt a hulladékot lomtalanításkor :P
20.
20.
DON GONDOCS
Legalább nem félkészen jön ki.
19.
19.
Spectrum
#18: +1

Ezért is neveznek egyes játékokat system sellereknek. Aztán, ha már megvan a system, jöhet rá a többi nyalánkság is.
18.
18.
ADMlN
#10: Én mindegyik konzolom kifejezetten 1 játék miatt vettem meg. Az XO-t a Halo miat, a PS4-et a Last of Us miatt, a Vita-t a Gravity Rush miatt. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem fogok játszani olyan játékokkal mint az Uncharted, Forza, Bloodborne, vagy a Gears of War. Mindössze arról van szó, hogy ezen játékokért nem vettem volna konzolt.
17.
17.
lacinho01
#16 plusz még sokszor kedvezménnyel stb. -vel adják
16.
16.
zsocc-nrg
#15: Ha a dobozos eladásokat nézzük akkor lehet hogy igazad van viszont a digitális eladásokat nem reklámozzák amik pedig szárnyalnak, a legtöbb pc-s szerintem már nem rohangál az 576-ba vagy akárhova hanem otthon a gép előtt ülve Steam-en/Origin-en/akármin keresztül vásárol mert az egész folyamat pillanatok alatt lezajlik nem beszélve arról hogy a legtöbb pc-s játék már alapból csak digitális formában jelenik meg.
15.
15.
dzsiádzsó
Engem az se érdekel, ha meg sem jelenik :D
Nagy meglepetést meg ne lássunk mögé, el kell fogadni a pc-s eladások évek óta 20% is alig teszik ki az össz. eladásoknak. Őszintén én se arra koncentrálnék, hanem a konzolokra, amikre amúgy is alig van játék, így tuti millió számra veszik majd.
13.
13.
gel00
Példátlan az NFS történetében. #&@ák meg!
12.
12.
matyi1992
#5: Mióta az eszemet tudom, PC-s vagyok, mégis váltok karácsony környékén konzolra, és ha már váltok, lehet, hogy beruházok az NFS-re. Bár az tény, hogy nem üzleti húzásról van itt szó elsősorban.
8.
8.
mdr88
ez már sajnos a "nem is vártunk mást katergória" :(
7.
7.
#5: +1 :D Nem kell ahhoz vér pc-snek lenni, hogy eszembe se jusson egy ( vagy akár több ) játék miatt konzolt venni. Azt meg úgyse fogja egyetlen konzol párti gamer sem megérteni, amikor azért sírunk, hogy valami túl casual, valami túl konzolos, vagy tipikus port. Pont ez az, amiért imádom az első ME-t és utálom a másodikat, amiért szeretem az RFactort és utálom az NFS / F1-20xx-et, amiért szeretem az első Maffiát és utálom az összes GTA-t, amiért idegesít a TR-reboot ... stb. stb.

Nem lenézés, bántásként írom, egyszerűen csak mást várok el egy játéktól. Egy Prototype-al, Halo-val, Bloodborne-al például a világból ki lehet kergetni...
5.
5.
crytek
#4: Ez jó nagy baromság.

Aki konzolos arra veszi.
Aki vér pc-s megvárja és eszébe se jut konzolt venni továbbra sem főleg nem egy nfs miatt.
Aki warezos azt meg kicsit se érdekli ha akár 20 évet késik ő főleg nem vesz semmit a játékért.
4.
4.
Angelwing
Üzleti húzás "is" gondolom a csúsztatás,többen megveszik konzolra és konzolt is vesznek karácsonykor,nem várnak fél évet a PC-s verzióra.
3.
3.
Dízel
Gondolkodtam hogy megveszem a jo tesztek utan, de hanyszor nyomjak mar le a torkunkon ezt az: azert csusztatunk hogy nektek jo legyen dumat?! Semmi garancia nincs ra jogy jobb lesz, sot... Lehet alapbol romokba van a pcs verzio azert kell nekik kipofozni... Minimum jol kell optimalizalniuk!!!
2.
2.
PS4jacksony
Lehetett számítani rá se gépigény semmi nem volt még de fél év.....Jézusom......
1.
1.
zsocc-nrg
Engem nem zavar, inkább csúsztassák mint hogy megismétlődjön a Batman-fiaskó...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...