LEGO Dimensions - együtt a csapat

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabb kulisszák mögötti kedvcsinálót kapott a LEGO Dimensions. A hónap végére datált játékban többek között a Vissza a jövőbe, a The LEGO Movie és a Szellemirtók sztárjai is hangjukat adták a hősöknek.

A LEGO Dimensionsben olyan ismert világok hősei harcolnak majd Lord Vortechkel, mint a DC Comics, a The Lord of the Rings, a The LEGO Movie, a The Wizard of Oz, a LEGO Ninjago, a Back to the Future, a Scooby-Doo, a LEGO Chima, a Doctor Who, a Jurassic World, a Ghostbusters, a The Simpsons, a Portal és a Midway Arcade. Ennek megfelelően nívós szinkronszínészekből állt össze a játékbeli stáb is, köztük több olyan neves színésszel, akik az eredeti alkotások szerepeiben térnek vissza.


Itt lesz például a Vissza a jövőbe két sztárja, Michael J. Fox és Christopher Lloyd, a LEGO-film jól ismert hangjai, mint például Chris Pratt, Elizabeth Banks, Alison Brie és Charlie Day, valamint Joel McHale és Gary Oldman is. Nolan North és Troy Baker sem marad ki a sorból, illetve Wheatley és GLaDOS hangjai, Stephen Merchant és Ellen McLain is szerepelnek majd a játékban.

A LEGO Dimensions szeptember 29-én landol PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on, Xbox One-on és Wii U-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...