Megkapta a végleges nevét a Project Morpheus

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Bejelentette a Sony a Project Morpheus végleges elnevezését, és bár elképzelhető, hogy a cég teljes marketingcsapata ezen agyalt, annyira nem lepődsz majd meg a végeredményen.

A Sony bejelentése szerint PlayStation VR néven fut majd az eddig Project Morpheus néven emlegetett VR-szemüveg. A Sony Computer Entertainment Japan and Asia elnöke, Atsushi Morita a cég TGS-konferenciáján árulta el a végleges elnevezést, méghozzá egy előzetes társaságában.


A kiállításon egyébként több játékot is ki lehet majd próbálni az eszközzel, így a Summer Lesson, a Kitchen, a Rigs és a Joysound VR mellett a Final Fantasy XIV Online is megnézhető a szemüveggel, plusz a Dynasty Warriors 7 és a Hatsune Miku is kapott egy-egy VR-techdemót.

A PlayStation VR 2016 első felében kerül boltokba, az áráról még mindig nem tudunk semmit.

14.
14.
zozo76hun
kivancsi leszek milyen jatekok fognak futni vele. gondolom tobb kakao kell neki mint ha csak siman a TVn jatszana az ember, attol felek hogy csak egyszerubb jatekok fognak futni vele, es a "mindent lehet VR-be is jatszani" dolgot el is lehet felejteni, de ne legyen igazam.
13.
13.
lacinho01
#12 120.000 körül lesz legalàbb
12.
12.
Freed
:-D ültek egy csomóan az asztalnál aztán fènysugár ès...legyen PSVR :-D amúgy az ára már jobban izgat,mint a neve.Tőlem kisnyúlVR is lehetett volna annyira mindegy.
10.
10.
Mondjuk a neven kar meglepodni, a Morpheus kb sehogy nem kapcsolodik a brandhez, a ps vita es ps tv utan mit gondoltatok mi lesz a neve? :-)
8.
8.
PaprikaJancsi
Nagyon kreatív névválasztás *taps*
7.
7.
Thor Vath
Bárcsak az Oculus nevét változtatnák Xbox VR-ra...
6.
6.
TheBate
A japánok a legszarabb marketingesek, még a dugós RPG-t sem bírták kihagyni
5.
5.
kamgecam
Morpheus sokkal jobban hangzott.
4.
4.
ADMlN
#2: A PlayStation már önmagában is szókapcsolat, így a helyes rövidítés a "PSVR".
3.
3.
lacinho01
Project morphesus jobb volt nèvnek. Persze hogy move al müködik majd amikor eladtam mert nem volt mihez használni
2.
2.
Yanez
#1: Elvileg nem, de ki tudja, talá majd lehetlesz használni, mint pl a DS4-et, bár kétlem. Ám minek ez PC-re, ha lesz az Oculus?

Tehát rövidítve PVR. Most már csak az a kérdés, hogy ezek a VR szemcsik megállják-e a helyüket, vagy alulmaradnak, mint a Kinect meg a Move?
1.
1.
Yetikoma
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...