Itt az új Kingdom Hearts-csomag, ezúttal PS4-re

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A harmadik rész érkezése előtt kiad még egy Kingdom Hearts-csomagot a Square Enix, egyúttal pedig kimaxolja a hülye címadás versenyét is: úton a Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue.

Hogy ezek után mi lehet a Kingdom Hearts 2.9, azt el sem merjük képzelni, de simán előfordulhat, hogy a címet megszellőztető munkatárs egyszerűen elírta a csomag nevét - ezt már tényleg nehéz lehet észben tartani.


A Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue is a Sony TGS-konferenciáján mutatkozott be, és egy spin-off gyűjtemény lesz, amely kizárólag PlayStation 4-re jelenik majd meg 2016-ban. Tartalmazza a Nintendo 3DS-re megjelent Kingdom Hearts: Dream Drop Distance HD-változatát, ezenkívül szerepel benne egy Kingdom Hearts 0.2: Birth By Sleep - A Fragmentary Passage és egy Kingdom Hearts χ: Back Cover nevű anyag is.

Előbbi egy teljesen új játszható epizód, amely arra hivatott, hogy összekösse a Birth By Sleep és a fejlesztés alatt álló harmadik rész történetét Aquával a főszerepben, míg utóbbi egy film, amely a mobilos Kingdom Hearts Unchained χ-hez kapcsolódik, és a Foretellerek történetét meséli el.

A Kingdom Hearts-sorozat egyébként 2013-ban és 2014-ben már kapott egy-egy csomagot, azok a gyűjtemények PS3-ra jelentek meg.

3.
3.
kamgecam
#2: Oké,köszi az infót! :)
2.
2.
Naridar
Szerintem igen, Disney + Final Fantasy crossover de az újabb részek inkább az eredeti szereplőkre és történetre fókuszálnak, a licenszelés miatt a Disney világokkal nem lehettek kreatívak és ez nagyon meglátszik a 2. résztől kezdve. De a játékmenete attól függetlenül zseniális, a Birth by Sleep szerintem a legjobb és legtartalmasabb.
1.
1.
kamgecam
Sosem játszottam vele.Jó játék?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...