Need for Speed - nem lesznek fizetős DLC-k

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 16.
  • Hír
Link másolása
Az EA fontos tudnivalókat közölt a Need for Speedről. A hivatalos honlapon feltűnt információk szerint nem lesznek fizetős DLC-k a játékhoz, az autókat már a debüt napján megkapjuk. Örvendetes tény!

Az EA egy hosszú listát tett közzé a Need for Speed hivatalos honlapján. Mint ismert, a PC-s verzió a jövő évre csúszik annak érdekében, hogy javítsanak a látványon.

Annyi biztos, hogy a készítők nem terveznek fizetős DLC-ket a játékhoz, viszont ingyenes frissítésekre számíthatunk a megjelenés után.

Ami a framerate-et illeti: PS4-en és Xbox One-on egyaránt a 30fps elérése a cél, míg PC-n e fölé is mehet a számláló. Az biztos, hogy a "játékélmény így is hihetetlenül egyenletes lesz".

Ha netán arra rendezkednél be, hogy minél több autót összegyűjts a játékban, el kell, hogy keserítsünk. A garázsunkban mindössze öt verdát tárolhatunk egyszerre. Ha új kocsit szeretnénk, el kell adnunk az egyiket. A megjelenéskor már minden autó elérhető lesz.

Ami a multit illeti, osztott képernyős módra ne számítsunk. És végül egy jó hír: a Need for Speedben nem lesznek mikrotranzakciók.

A játék PS4-es és Xbox One-os változata november 5-én kerül boltokba.

20.
20.
Norbaa
Nálam nagyon várós, de kicsit tartok ettől a 30 fps-től...
19.
19.
m3gtr
#17: Én meg egy olyan amit lehet kormánnyal játszani. Egy nagy határ fos lesz ez is az biztos.
18.
18.
Chelseafan1989
#16: azért autók db-ját is el lehet adni 300-400Ft-ért!
és ugye ez ami gusztustalan!
17.
17.
br1Koo
Én mondjuk szívesen fogadnék egy olyan NFS részt, amiben a régimódi japán stílusú rommácicomázott kocsikat is meg lehet alkotni, a fekás SUV-okat ugyanúgy, meg ezt a mostanában divatos szegecselt témát. Pazar egy tuninggame lenne
16.
16.
McDuff
Emberek nyugalom,nem egy BF-nél vagy dragon age-nél jelentette ezt ki az EA,csak a need for speed-nél,ami régen se úszott nagyon a season passokban meg DLC-k(utóbbiak azért voltak),szal nem kell most itt egyből az EA faszát ennyire szopni.
15.
15.
gegory
Miii nincsen mikrotranzakciók és Fizetős DLC?!? Éééés nem az EA adja ki...ja de EA adja ki...(gyorsan megnézni a naptárt nem e április elseje van) De nem! Itt valami nagy sus-mus van a háttérben mert ez a kapzsi bagázs nem szokott ilyet tenni :S Lehet, hogy ennyire szar lett a játék vagy ennyire jó?!? :D
14.
14.
daft_pete
#13: Sorry, közben áttekertem a Q&A listát és ott írják, hogy nem kell :)
"Q) I don't have PlayStation Plus or Xbox Live Gold, can I still play single player without it?
A) Yes you can. PlayStation Plus and Xbox Live Gold will not be required for single player. But as per any multiplayer experience on console, you will require an active PlayStation Plus or Xbox Live Gold subscription."
13.
13.
daft_pete
Van már hivatalos infó arról, hogy kelleni fog hozzá PS Plus előfizetés? Oké, hogy az állandó net kapcsolat követelmény, de ha nem akarok multizni és nincs + előfizetésem, akkor meg se vegyem a játékot?
12.
12.
mestermagyar
#11: Nem nagy szám, nagyobb szenzáció lenne a moddolás. Így csak egy kevésbé tartalmas early accesst lapunk amihez az "ingyenes" frissítésekkel jön az optimalizálás.
11.
11.
KENKILL
Csak nálam volt ekkora szenzáció, hogy az EA nem rak sem fizetős DLC-t, sem mikrotranzakciót egy jól menő játékába? Emberek! AZ EA!!! Hihetetlen, hogy ilyet le mertek nyilatkozni, ha nem tartják hozzá magukat akkor abból hatalmas botrány lesz. Ezek szerint ők is kezdték érezni hogy a nevüket lassan pénzügyi lehúzással társította a játékostársadalom. Jó lenne ha ez a többi játékuknál is tendenciává válna a jövőben, nem csak egyszeri alkalom lenne.
10.
10.
br1Koo
#8: Pedig a Paradise volt a leggyengébb. A csúcs a Burnout 3 volt, annál jobb zúzós autós játék még nem jött ki azóta se.
8.
8.
LAZLOW20
#7: A Burnout Paradise peldául mai napig nagy kedvencem,de a Criterion féle Most Wanted szerintem is förtelmes lett.
7.
7.
mestermagyar
#6: Pedig a criterion burnoutjai még jobbak is voltak anno holmi NFS-nél. Emlékszem hogy példának okádék psp-n mindent vitt.
5.
5.
mestermagyar
Amíg nem moddolható egy épeszű játék modjára, addig ez továbbra is egy lehúzós humbug, ahol minden hülyeséget le kell nyelned amit a szádba nyomnak, példának okádék a felesleges autólimit.
3.
3.
Krezy
"Ha netán arra rendezkednél be, hogy minél több autót összegyűjts a játékban, el kell, hogy keserítsünk. A garázsunkban mindössze öt verdát tárolhatunk egyszerre. Ha új kocsit szeretnénk, el kell adnunk az egyiket"

Azt hiszem be könnyeztem :'( Végre egy NFS Ahol meg kell venni a kocsit :) vagy 8 év után.. mostmár tuti vétel :) Pont ezen paráztam hogy majd olyan gagyi lesz mint az utobbi részek.. hogy majd kapod a kocsit vagy meg kell találni a nagyvárosba és már a tiéd is .. pfejj. de utáltam azt..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...