Fallout 4 - az éberség fontossága

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Megérkezett a Fallout 4 fejlődési rendszerét részletesen bemutató videósorozatnak a második része. Ezúttal az éberség került terítékre, ami legalább olyan fontos, mint a megfelelő erőnlét.

Pontosan egy héttel ezelőtt mutatkozott be a Fallout 4 legújabb videósorozata, ami a széria S.P.E.C.I.A.L. névre keresztelt fejlődési rendszerének egyes elemeit és azok játékbeli szerepét részletezi. A legelső epizód az erőre koncentrált, míg a mostani az éberségre fókuszál.

A videóból kiderül, hogy nem csak kétes szituációkban vesszük hasznát az éberségnek, de akkor is, amikor erősebb ellenféllel találjuk szembe magunkat. Ilyenkor a VATS segítségével nagyobb eséllyel találhatjuk meg a gyenge pontokat.

A Fallout 4 november 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re, valamint Xbox One-ra.

7.
7.
drat576
#1: Majd kapsz még1et, több ezer trilliárd év múlva egy távoli bolygón mint egy egysejtű, próbáld ezt végigtolni azzal ^^
6.
6.
brummi
#5: Így van, az awareness meg érzékelés.. :)
5.
5.
dzsiádzsó
Perception, mint éberség :D.... Jók vagytok!
4.
4.
Én még nem játszottam egyik Fallout játékkal sem és most elég idegen ez az atompunk retrofuturisztikus környezet, amiben játszódik, de próbálom felvenni a fonalat, mert talán az egyetlen értelmes játék lesz ez évben. A Wasteland-es Mad Max-es típusú apokaliptikus dolog bejön, de itt még hozzájön ez az 50-es évek Amerikája, remélem át tudom élni valahogy, mert érdekelne :)
3.
3.
Lovy11
Hatalmas game lesz. Alig várom:) Valóban ritka az ilyen jó kedvcsináló, mint ezé.
2.
2.
Buggy
Zseniális a játék marketingje. Rég voltam ennyire felpörögve játék miatt. Persze ehhez hozzátartozik az is, hogy tudjuk minőségi terméket kapunk. Nem úgy mint a többi játék, ahol már kettő vagy 3 évvel bejelentik a játékot és mire megjelenik már megmutattak mindent :D.
1.
1.
Ruga
Azt hiszem ez a játék nekem túl sok lesz, kéne még egy élet hozzá.. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...