Filmes híreket mondunk

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Megérkezett a Dzsungel könyve első trailere, kaptunk néhány fotót a Star Wars: Rogue One forgatásáról, és úgy néz ki, a Pacific Rim második részének is lőttek. Cooltúra-hírcsokor következik.

Megérkezett a Dzsungel könyve első trailere

A Disney újabb klasszikusból készít élőszereplős filmet, ezúttal Rudyard Kipling történeteit vették elő (újra). A Dzsungel könyve-film 2016. április 15-én kerül az amerikai mozikba, a rendezésért pedig a Vasemberért is felelős Jon Favreau vállalta.

A Mauglit Neel Sethi játssza majd el, rajta kívül pedig olyan színészek kaptak (szinkron)szerepet a filmben, mint Scarlett Johansson (Ká), Idris Elba (Sir Kán), Ben Kingsley (Bagira), Bill Murray (Balu), Christopher Walken (Lajcsi király), Lupita Nyong'o (Raksha) és Giancarlo Esposito (Akela).


Forog a Star Wars: Rogue One

Londonban már forgatják a 2016. december 16-án mozikba kerülő Star Wars-filmet, a Rogue One-t. Az eredeti Star Wars előzményében egy csapatnyi lázadó arra vállalkozik, hogy ellopja a Halálcsillag tervét; a sztoriban állítólag az is benne van, hogy Darth Vadert visszahozzák egy cameo erejéig.

Akárhogy is, kaptunk néhány (eléggé rossz minőségű) képet a forgatásról, ezen egy lezuhant űrhajót, néhány halott rohamosztagost és magát a stábot láthatjuk.


Lelőtték a Tűzgyűrű folytatását?

A The Hollywood Reporter értesülései szerint leálltak a Pacific Rim 2 munkálatai, és az is bizonytalan, hogy elkészülhet-e valaha a film. Hogy mi ennek az oka, az nem derült ki.

A Pacific Rim első része 2013 nyarán mutatkozott be, a folytatás pedig 2017 augusztusára készült volna el. A film a 190 millió dolláros büdzséje mellett 411 millió dollárt hozott a Legendary konyhájára, amely azért is kedvelte a projektet, mert különösen jól futott Kínában.

Guillermo del Toro joggal lehet csalódott, úgy tűnik, ez az év a kaszálásokról szól nála. Ő egyébként trilógiának szánta a Pacific Rimet.

7.
7.
DexHun
A Dzsungel könyvének óriás Trailere lett, A PR-ből pedig várom a folytatást a SW meg hidegen hagy...
6.
6.
Prime
Én havonta, két havonta egyszer megnézem a Tűzgyűrűt, sajnálnám, ha nem lenne folytatás, nekem bejött a film.
5.
5.
giga321
#3: Én konkrétan bealudtam a végső fighton. Arra ébredek, hogy már nagyban mennek a feliratok. Nem tekertem vissza csak kikapcsoltam ennyire nem érdekel. #ThugLife.
4.
4.
logic5
A dzsungel könyvét nem kellett volna megerőszakolni, a SW hidegen hagy, a Tűzgyűrűből már az első is vicces volt. Hírek powaaa..
3.
3.
Neo1989
"Lelőtték a Tűzgyűrű folytatását"

Nem kár érte már az 1 is gyenge volt.
1.
1.
Shannaro
Segán volt Dzsungel Könyve játékom, és a trailer alapján azt mondanám, nagyon hasonlítanak (az eredeti művekhez nem volt szerencsém).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...