Dead Island: Epidemic - vége a dalnak

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 17.
  • Gyászhír
Link másolása
Nem lett hosszú életű a Dead Island mellékága, a MOBA műfajban jeleskedő Epidemic. Ez annyit jelent, hogy a játék már soha nem fog kilépni a korai hozzáférésű státuszból, októberben leállnak a szerverek.

Noha a Steamen meglehetősen pozitívak a játékosok visszajelzései a Dead Island: Epidemicről, a fejlesztők blogbejegyzése szerint a végleges verzió már soha nem fog megjelenni. A MOBA szervereit október 15-én kapcsolják le.

A játék korai változatát mi is kipróbáltuk, és szerintünk a sorozatnak nagyon jót tett ez a kis mellékvágány, de sajnálatunkra a legfontosabb dolgok, mint a szerverkeresés vagy a matchmaking nagyon gyér lett.

A készítők nagyon sok hasznos visszajelzést kaptak a bétatesztek során, de mégis felhagynak a munkálatokkal. Mától egészen a bezárásig roppant kedvezményesen juthatunk hozzá új karakterekhez és boostokhoz ingame pénzben, úgyhogy, nyugodtan tegyél egy próbát a free-to-play címmel.

5.
5.
hadzsime
Szerintem ezt is csak a pénzéhség hozta létre, azért lett ilyen lelketlen.
-Hé kéne valamiből pénzt szerezni, mik mennek mostanában?
--Hát a Dotának meg LoL-nak elég jól megy.
-Jól van akkor, csináljuk egy Dead Island mobát, biztos kajálni fogják.
4.
4.
B.V.Ampire
maximum ha két órát játszottam vele...nem lett volna annyira vészes, de már az elején furcsa emberek játszottak vele, szóval halálra volt ítélve
3.
3.
Extol
Én is csupán hozzáadtam a könyvtárhoz mert ingyen volt, de nem futtattam.
2.
2.
Obiwan HUN
En is tettem vele egy probat de nem kotott le hosszutavon.
1.
1.
godach
Sosem játszottam MOBA-kat, de ennek a bétájára kaptam kulcsot, nyomtam kicsit, de semmi érdekeset nem láttam benne. Azóta sem indítottam el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...