Elstartolt a World of Warships

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a minap élesedett a World of Warships végleges verziója. A Wargaming multiplayerre kihegyezett free-to-play címében tíz térkép, négy osztály és több tucat hadihajó kapott helyet.

Minden vágyad, hogy te irányíts egy hadihajót és teljes fegyverzetét? Ráadásul ezt úgy, hogy a rivális játékosokat mind egy szálig elsüllyeszd? Akkor vesd bele magad a World of Warshipsbe, a Wargaming harmadik multis free-to-play játékába, amelyben a csatatér a végtelen óceán.

Hadihajók, rombolók, és repülőgép-hordozók kaptak helyet a játékban - ha az utóbbiakat választod, akkor egy komplett RTS-ben lesz részed, lévén a vadászgépeket és a bombázókat is te küldöd csatába.

A World of Warshipset itt tudod kipróbálni, lent pedig a launch trailert találod:

4.
4.
Kobe24
#2: Öreg ezekben a játékokban (War Thunder,World of tanks, World of Warships) pénzért tankot,repülőt vagy hajót lehet venni nagy részt, most akkor hogy is maradni ki a fél játék ha nincs meg egy hajó mondjuk ??? Ami nem is biztos, hogy annyival erősebb mint amiket fel tudsz oldani.
3.
3.
Stranger
#2: Miért maradna ki a fél játék az életedből? Az ilyen játékokban csak lassabban fejlődsz.
2.
2.
dzsiádzsó
Jó játék lenne, de ezeket a free to play modelleket,inkább free to pay-re kéne módosítani, gondosan tervezve van az, hogy úgy érezd fizetned kell majd. Nem mondom nem olyan pofátlan, mint néhány játék, ahol pénzért nyersz, de lényegében minél több órát töltesz vele, (tervezés lényege), annél jobban fogod sajnálni, hogy lényegében pénz nélkül a játék fele ki fog maradni az életedből.
Persze ettől még intelligens gamer túléli és beéri a játék azon részével, ami tényleg ingyenes, mert azzal is lehet szórakozni elég jól.
1.
1.
Szelenas
Tankos meg repcsis nem jött be, de ez nagyon adja
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...