Új előzetest kapott az Unreal Tournament

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
Régen hallottunk már az Unreal Tournament felől, pedig a játék gőzerővel készül, hamarosan érkezik is hozzá egy nagyobb frissítés. Ennek apropóján tudunk mutatni nektek egy új előzetest.

Az új Unreal Tournament a korábbi részektől eltérő módon készül: a játékot alig jelentették be, nem sokkal később elérhetővé is tették a játszható változatát, azóta pedig a készítők a közösséggel együttműködve toldozgatják a címet. A projektnél ráadásul kiemelt szerephez jutnak a rajongói munkák is, az Epic még egy piacteret is biztosít majd, ahol az elhivatottabbak megoszthatják, árulhatják a kreálmányaikat. Az új Unreal Tournament egyébként ingyenes lesz.

Az új előzetes az eddigi legnagyobbnak mondott frissítést hivatott beharangozni, ebben tér vissza a klasszikus Facing Worlds (CTF-Face) pálya felújított változata is.

27.
27.
Cooper911
Szeretem amikor egy pre-alpha változatról megmondják, hogy ez szar lesz.
Amúgy tetszik, hogy az eredeti UT irányába mennek el. Tesztik, hogy bevonják a közösséget. Aki itt fikázza az mehet segiteni, hogy jobb legyen. Ja és az sem rossz hogy ingyenes lesz.
26.
26.
brummi
Személy szerint ezt el sem hittem, hogy ez tényleg ennyire gyenge. Mint valami mobilos átirat, jóformán semmi fejlődés nem látható az egészen. Ez sajnos manapság annyira kevés, hogy kb. kár az erőfeszítésért. Sokkal hamarabb venném elő az ut2004-et, mint hogy ezen botránkozzak...
25.
25.
Nem túl meggyőző ez a trailer szerintem.
22.
22.
PaprikaJancsi
Kár, hogy nem jön boxra. Biztos jó móka lehet. :(
19.
19.
gegory
Kemény hónapjaink lesznek itt az UT és a DOOM is :D
17.
17.
drat576
#15: A Classicnak mi is sokat toltuk azt a pályáját suli után, régi szép idők. :)

#16: kb 10 éve gimiben mi is letoltunk pár meccs UT-t, néha Q3-t is, vagy CS 1.6-ot, pedig már akkor is régiek voltak ezek, volt már CS Source, de túl szarok voltak a suligépek ^^
Így is szórakoztató volt, szóval szerintem nem az évjárat számít, szívesen visszamennék abba az időbe lanozni, mint hogy most neten lövöldözzek. A helyi társasági élmény sokkal többet dobott rajta. (nem azt mondom hogy ma nem lehet lanozni, csak most már sokkal kényelmesebb interneten). Mondjuk amúgy se fog már meg annyira a műfaj, sok minden változott. nem azt mondom hogy rossz irányba (bár a sok DLC, félkész launch stb), persze aki szereti és kikapcsolja, támogatom. Kinek mi.

Manapság meg megy a frame-rate harc, PC/konzol szájkarate, a játékok nagyítóval való nézése, mások leszólása, csak azért mert neki máshogy alakultak ki a videójátszáshoz kötődő szokásai, és mert másért szereti azt amin és amivel játszik.
Persze nem csak a játékos oldal a ludas, az ipar épp annyira, ha nem jobban, felelős. Jó lenne egy kicsit nagyobb tisztelet egymással szemben és kevesebb szemellenző meg kicsit nyitottabb elme.
Ezt most nem pont neked címeztem, csak nem akartam külön kommentbe dobni.
15.
15.
Terawatt
Két tornyos pályán csak nekem hullott el egy könnycseppem? Kedvenc fun pályám volt :D
8.
8.
Bolcsosz
#7: Hagyd szegényt biztos ezzel nyugtatja magát hogy már anno sem tudott ezzel játszani :D
6.
6.
Robeet0217
jön ps4-re is?
3.
3.
dzsiádzsó
Gondolom konzolon ehhez is elég lesz a "filmszerű" 30 fps :D...
2.
2.
logic5
Nagyon jó a pre-alpha két napja tolom! :D
1.
1.
atesz89
Nagyon király játék már most pedig még kész sincs. :) Majd ha beindulnak a modderek milyen jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...