Unreal Tournament PC

Visszatér az Unreal Tournament, az új rész ingyenes lesz.
Típus: FPS, Multiplayer

Leállították az új Unreal Tournament fejlesztését

A négy éve készülő játékon már nem dolgozik aktívan az Epic Games, igaz, az anyag továbbra is elérhető marad a rajongók számára. Nyilván a Fortnite-hoz csoportosították át a fejlesztőgárdát.

Nem fejleszt több single játékot az Epic?

A Gears of War fejlesztője talán soha nem készít többet AAA-kategóriás single játékot. Ehelyett a csapat inkább az élő szolgáltatási modellben hisz - ennek első fecskéje a free-to-play Paragon.

Unreal Tournament - halloweeni frissítés érkezett

Múlt hónapban a Facing Worlds nevű, közönségkedvenc CTF-pályával erősített az Unreal Tournament alfája, most pedig egy időszakos halloweeni frissítés érkezett, ami rengeteg érdekességet rejt.

Új előzetest kapott az Unreal Tournament

Régen hallottunk már az Unreal Tournament felől, pedig a játék gőzerővel készül, hamarosan érkezik is hozzá egy nagyobb frissítés. Ennek apropóján tudunk mutatni nektek egy új előzetest.

GDC 2015: Traileren az új Unreal Tournament

Miután az első feltextúrázott pálya elkészült az ingyenes Unreal Tournamenthez, az Epic végre megmutathatja, hogy mire is képes kompetitív aréna FPS-ek királya. Például DirectX 12-támogatásra, nézzünk is bele!

GDC 2015: Itt az első textúrázott pálya az új UT-hez

Habár az új Unreal Tournament már tavaly augusztus óta játszható, eddig volt egy méretes szépséghibája: a játék pályáin nem voltak rendes textúrák. A GDC alatt új frissítés érkezett a címhez, ezzel ez a probléma is elhárul.

Lenyűgöző Unreal Engine 4.0 bemutató

A poligonok száma nem minden, ha élethűségre törekszünk. Az új Unreal Engine 4.0 ezt jól bizonyítja azokban a videódemonstrációkban, melyeket egy művész készített a motor megvilágítási képességeiről.

Elérhető az új Unreal Tournament alfaverziója

Kipróbálnád az új Unreal Tournament egy korai verzióját? A pre-alpha build már elérhető minden érdeklődő számára. Ha nem okoz gondot, hogy hiányzó textúrákkal találkozol, bizonyára remekül szórakozol majd.

Megalakult az Epic Games UK

A Pitbull Studios, mely régóta együttműködik az Unreal Engine 4 fejlesztésén az Epic Games-szel, a mai nappal beleolvadt az amerikai vállalatba, és Epic Games UK néven kezdte meg a munkát.

Unreal Tournament - a Team Deathmatch rejtelmei

Az Epic igazi közösségi alkotást farag az Unreal Tournamentből, amely alapesetben ingyenes lesz, ám a tehetséges modderek pénzt is kérhetnek a munkájukért. A fejlesztés gőzerővel zajlik, most a TDM-ről lesz szó.