Jön a BioShock Collection PS4-re és Xbox One-ra?

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 20.
  • Pletyka
Link másolása
Egy dél-afrikai online bolt idő előtt megszellőztette a BioShock Collection nevű csomagot, amely a jelek szerint mind a három BioShock-játékot tartalmazza felújított grafika mellett. Lehet, hogy már idén megjelenik.

A dél-afrikai Raru webáruház kínálatában tűnt fel elsőként a BioShock Collection, amely a jelek szerint PS4-re és Xbox One-ra érkezik idén novemberben. Ugyanez a bolt szellőztette meg márciusban a Greninja, Jigglypuff és Splatoon Amiibókat, amiket később hivatalosan is megerősítettek.

Úgy látszik, a Take-Two is felül a definitív kiadások vonatára, így az előző generáció egyik legjobb FPS-sorozatának darabjai az új konzolokon is hódíthatnak. Nagy eséllyel a BioShock első két részét, az Infinite-et és a hozzájuk kapcsolódó DLC-ket rejti majd a csomag. A látványt vélhetőleg felturbózzák, az 1080p felbontás is elképzelhető.

Várjuk a hivatalos megerősítést.

35.
35.
kopic
#34: Ken Levine es az Irrational Games feloszlott, szoval nelkuluk ne is legyen tobb Bioshock, mert tuti elbasznak.:S
34.
34.
Neo1989
Egy új résznek jobban örülnék. Lassan már átmegy az ipar az újra kiadjuk a régi játékokat részre.
32.
32.
"Jön a BioShock Collection PS4-re és Xbox One-ra?"


megjegyzés
31.
31.
*surgos.
Az mar lehet barmi.
Kibabaszott ortvar ez a wp-s gane ie...
29.
29.
#16: Hat baratom pedig ilyenbol van boven.
De nekem egy jatek az jatekot adjon es masodlagos funkcioja legyen a tortenet meseles. Es ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne legyen story.
Ha meset akarok nezni filmet nezek.

28.
28.
Nagyon beteg jatekok a bioshockok.
Es jelentosen tulertekeltek.
Az elso eleg jo volt bar a "hokuszpokusz" annyira nem jott be.
A masodik eroltetett volt.
A 3. meg kifejezetten unalmas, vontatott, erdektelen gagyi volt.
26.
26.
kryszisz
#21: Teljesen egyetértek veled! Mint történet, és mint világ csillagos ötösre vizsgázik az Infinite (ezt az infinity-t hanyagoljátok már légyszíves itt a kommentek között, mert az agyvérzés kerülget tőle, há' nem ez a címe!!), de mint FPS, baromi átlagos, hovatovább közepes. Szóval igen, kicsit szerintem is túlértékelt lett a program, 80-85%-nál többet semmiképp sem ér, hiába tette le az asztalra az FPS történelem egyik legjobb világát és történetét. Az első rész viszont alapmű, Half Life 2 és a Return to Castle Wolfenstein után a kedvenc belső nézetű lövölde nálam:)
22.
22.
kopic
A BI nalam egyertelmuen a top 3-ban van, de az évtized egyik legjobbja is ! Ilyen sztorit meg filmben sem igen latni. Minden egyes apró reszletre oda kell figyelni, hogy összeálljon az ember fejében az egesz.

PaprikaJancsi: 3x vittem vegig az alapjatekot, viszont ritkan ereztem uncsinak a jatekmenetet. Az uccsó dlc-ben a lopakodas lehetősége is fasza dolog volt Elizabethel. Erre van is egy kulon acsi, megpedig hogy lebukás nelkul csináld meg.:)
21.
21.
Stranger
Nem tudom, valahogy szerintem is lapos volt az Infinite. A sztori és látvány ütött, de mint lövölde nagyon kevés volt. Ennyire egyszerű játékmenettel előállni... Az erőnket sem lehetett túl sok mindenre felhasználni a gyilkolászáson kívül. Azért még az első részben is több mindent lehetett csinálni. És voltak még fura dolgok, pl. a játék elején tele emberekkel a város, azután sehol senki vagy csak nagyon ritkán. Tudom, hogy mindenki elmenekült, de egyik pillanatról a másikra? Jobb lett volna ha NPC-ken keresztül tudjuk meg a háttértörténetet, mert ez így nagyon low budget-nek hatott. Tudom, hogy az első részekben sem volt így, de azért ott már az elejétől lakatlan volt a hely. Nem volt rossz játék, de akik szerint ez volt anno a GOTY az nem tudom mikkel játszott eddig. Én sem vagyok nagy játékos, de még így is kevés volt.
20.
20.
respectpele10
Hét nem tudom nektek akkor mi lenne a jó de tényleg.
12.
12.
Zuppa
#7: Én szerintem a Bioshock Infinite a 2013-as legjobb FPS játéka, de nem csak az akciók miatt, hanem a remek történetvezetés miatt is. Az akciójátékokat lehet a történetre építeni, erre a Bioshock széria a legjobb példa. Az hogy uncsi a játékmenet abban van valami pl.: az elején amíg a tombolára nem érünk.Igazad van abban, hogy rengeteg az üresjárat amikor csak megyünk és nem történik semmi. Ez lehet a storira fogni. De nekem a Cod után egy nagyszerű felfrissülés volt.
7.
7.
PaprikaJancsi
Infinity szerintem elég rossz volt, nem lehet egy akciójátékot a sztorira építeni, mert dög unalmas lesz a játékmenet.
5.
5.
zozo76hun
erdekes hogy az elozo generacion nem volt ennyi felujjitas. ha akkor kihagytak most pl felujjithatnak a BLACK-et!!!
3.
3.
DON GONDOCS
Felesleges, úgy jó az eredeti trilógia ahogy van.
2.
2.
respectpele10
Infinite-n még lehet szépíteni ?? :D :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...