Újra kiegészül a 13 éves Age of Mythology

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 21.
  • Letöltés
Link másolása
Tavaly landol a Steamen az Age of Mythology: Extended Edition, az eredetileg 2002-ben megjelent valós idejű stratégia minden földi jóval megpakolt kiadása. A játék hamarosan új hivatalos kiegészítőcsomagot kap.

Az Ensemble Studios klasszikus RTS-e kiválóan öregedett, így nem véletlen, hogy tavaly felújított formában bekerült a Steam kínálatába az Extended Edition. Az utolsó expanzió több mint 10 éve jelent meg, ezért mindenképpen meglepetés, hogy ennyi idő elteltével új kiegészítőnek örülhetünk.

A Tale of the Dragon a kínai mitológián alapul majd. Új kampány, új egységek és térképek kerülnek a csomagba, bár túl sok mindent még nem tudunk róla. Annyi biztos, hogy a DLC már 50 százalékban elkészült, további részleteket október 2-án, egy Twitch-közvetítés keretében osztanak meg velünk.

Nem az Age of Mythology az egyetlen klasszikus RTS, ami újra kiegészül. Hamarosan az Age of Empires 2 HD: The Forgottenhez is kapunk egy bővítményt The African Kingdoms címmel.

4.
4.
Maximo32HUN
Egy hd remake a dungeon siege-nek is jó lenne bár a b*zi square enix biztos elfelejtette hogy megvette a frachiest-t :/
3.
3.
Freed
Gyerek korom nagy kedvence :-)
2.
2.
PAtr0n
Ez iszonyatosan jó dolog! A Microsoft többi játékára is ráugorhatnának igazán. Pl. egy új grafikával felturbózott Rise of Nations - Rise of Legends-nek nagyon tudnék örülni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...