Age of Mythology: Extended Edition PC

Az Age of Empires HD-hez hasonlóan felújítják a Age of Mythology-t is.

Age of Mythology - még bármi megtörténhet

Nem ez az első alkalom, hogy az Age of Mythology lehetséges visszatéréséről mesél az Age of Empires kreatív igazgatója, Adam Isgreen. Ezúttal a PC Gamernek adott interjúban újságolta el, hogy vannak terveik.

Visszatér az Age of Mythology is?

Nagyon úgy néz ki, hogy az Age of Empires-sorozat felújított kiadásai, illetve a készülő Age of Empires IV után egy másik klasszikus stratégiai játéksorozat, az Age of Mythology is visszatérhet.

Újra kiegészül a 13 éves Age of Mythology

Tavaly landol a Steamen az Age of Mythology: Extended Edition, az eredetileg 2002-ben megjelent valós idejű stratégia minden földi jóval megpakolt kiadása. A játék hamarosan új hivatalos kiegészítőcsomagot kap.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szűkösebb lesz a hét játékmegjelenések szempontjából, kevés az érdekes cím, és azok is inkább az ínyenceknek kedveznek. Sebaj, úgyis mindenki a hónap végét várja, nem igaz?

Age of Mythology: Extended Edition bejelentés

Formálisan is bejelentették az Age of Mythology: Extended Editiont, ami pontosan az lesz, aminek a címe alapján tűnik: az Ensemble Studios 2002-es RTS-e felújítva tér vissza.

Érkezik az Age of Mythology: Extended Edition

Az Age of Empires fejlesztőinek livestreamjében elhintették, hogy érkezik az Age of Mythology: Extended Edition Steamre, emellett a második rész HD-változata is kap egy új ingyenes kampányt.