E3 2006: Van új Indy a nap alatt!

  • Írta: Drago
  • 2006. május 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Indiana Jones, a közismert régész végre ismét vissza fog térni a játékvilágba, méghozzá egy teljesen új, epikus és eredeti történettel körítve.

Indiana Jones, a közismert régész végre ismét vissza fog térni a játékvilágba, méghozzá egy teljesen új, epikus és eredeti történettel körítve - melyet maga a nagy George Lucas fog írni.

1939-es évet fogunk írni és nagy valószínűséggel ismét körbe fogjuk járni a Földet, a San Francisco-i Chinatown-tól kezdve egészen világ legszenteltebb helyéig, ahol is Indynek az öklén és pisztolyán kívül a jó öreg ostort is be kell vetnie, hogy végigverekedhesse magát a rusnyábbnál-rusnyább ellenségeken, hogy végül összerakhassa a bibliai méretű rejtélyt. Ez egyelőre jól hangzik, kiváncsiam várom mit tudnak belőle kihozni.

A játék eddigi információk szerint Playstation 3-ra és Xbox 360-ra fog érkezni. Így a PC ismét hátrányba fog kerül (amit lassan meg kell szokni, látván az E3-as tendenciát).

A mellékelt képeken felül még egy rövid, de annál hangulatosabb videót is prezentálhatok nektek, melyben egy új, euphoria technológiát mutatnak be. A szokásos "eddig még soha nem látott" mozgásokat láthatunk, mely azért hagyhat némi kivetni valót maga után, de nagy gondok nincsennek vele. Remélhetőleg nem csak az Emperor's Tombban megismert verekedés mellett végre egy kis kalandérzés és az igazi Indys humor is helyet kap majd a játékban, mely 2007-ben fog megjelenni.

3.
3.
Halfer
ejjha, bakker, pedig ez is de jónak ígérkezik
2.
2.
Colt
ez sem lesz Pc-re :((((
1.
1.
lewton6
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...