Indiana Jones

Indy barátunk legújabb kalandjai, ezúttal kizárólag Sony Playstation 3-ra és Microsoft Xbox 360-ra.
Típus: Akció

LucasArts-játékok a Discord Nitro tárházában

Hat nagyszerű klasszikus játékkal bővült a Discord havidíjas szolgáltatása. A havi 10 dolláros csomaggal így ismét végigvihetünk néhány klasszikus Star Wars-címet, de vár minket Indiana Jones és a Monkey Island is.

A Disney megvette az Indiana Jones-jogokat

A Walt Disney Studios egy másik klasszikus Lucasfilm-féle frencsájzt biztosított be magának: az Indiana Jones forgalmazási és értékesítési jogait vették meg a Paramount Picturestől. Mindezt a hétvégén jelentette be a vállalat.

Leállították az Indiana Jones fejlesztését?

Egyes források szerint a LucasArts műhelyében készülő Indiana Jones fejlesztését leállították, ám a fejlesztők cáfolták a pletykákat.

Tizedik születésnapját ünnepli a Havok Physics

Pontosan tíz éve látta meg a napvilágot a máig népszerű Havok fizikai motor, mely a jövőben is olyan játékok alá ad talpalávalót, mint a Fable második része.

Hamarosan új Indy-játékot mutatnak be?

Jelenleg két játék is készül Indiana Jones főszereplésével, ám egyelőre egyiket sem jelentették be hivatalosan, noha egyiküket már mozgásban is láthattuk.

A 22+1 legnagyobb gamer pletyka

Hatalmas pletykazuhatag érkezett Surfer Girl blogjáról. Szó esik a Skate 2-ről, a Gears of War 3-ról, sőt az új Hitman és Test Drive játékokról is. Csak a fele legyen igaz...

Új Indiana Jones-játék készül PSP-re

Az ESRB oldala szerint új Indina Jones-játék készül a Sony marokgépére, a PSP-re. Az anyag jövőre kerül boltokba, várhatóan az új filmmel párhuzamosan.

Indiana Jones ismét visszatér!

Hosszú évek megfeszített munkája és több forgatókönyv visszadobása után George Lucas végre elfogadta az új Indiana Jones végleges script-változatát.

Indiana Jones

Az E3-as demók legszerencsétlenebbikjei minden kétséget kizáróan azok az alkotások, melyek egy még korai stádiumban álló játékot mutatnak be. Idén, 2006-ban is bőven akadt ilyen, már nem is demónak, hanem teasernek emlegetett mozgókép - elég, ha csak a Halo 3-ra vagy a Final Fantasy XIII-ra gondolunk.

E3 2006: Van új Indy a nap alatt!

Indiana Jones, a közismert régész végre ismét vissza fog térni a játékvilágba, méghozzá egy teljesen új, epikus és eredeti történettel körítve.