Traileren a Rise of the Tomb Raider

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 21.
  • Videó
Link másolása
Új kedvcsinálót kapott az ősz egyik legjobban várt játéka, a Rise of the Tomb Raider. A kétperces előzetes gyönyörű tájakat, valamint akciódús és izzasztó jeleneteket vonultat fel.

A Rise of the Tomb Raider november 13-án jelenik meg Xbox 360-ra és Xbox One-ra, majd a jövő év elején érkezik PC-re, és végül, 2016 utolsó negyedévében PS4-re.

Lehet, hogy volt már rá példa, de nekem csak most tűnt fel, hogy az előzetesben egy darab Square Enix-logót sem látni; persze miután a Microsoft adja ki az Xbox-verziókat, ez nem is olyan meglepő.

36.
36.
Tokodboy
Aki nyitott vilagot meg sandboxot akar az alljon fel a fotelebol es menjen ki a szabadba.
32.
32.
Náá myman this looks very good. Az előzőt imádtam, ez is tetszik így elsőre.
31.
31.
dzsiádzsó
#19: Akkor tudnád, hogy konkrétan egy idő után oda a mész a térképen, ahová akarsz, felfedezhetsz mindent, nem kimondottan sandbox játék, de az elődökhöz képest kifejezetten ilyen elemekkel rendelkezik, de pedig halván lila gőzzel sem róla, ócska kifogásokat hozol fel, le akartad szólni a játékot, mert azt hitted egy scriptelt csőjáték végig, ebből is látszik még csak közöd sem volt hozzá.
30.
30.
Hát, az első Tomb Raider korszakalkotó és talán stílus-teremtő volt, végigjátszani mégsem bírtam sosem... Nyilván ez a stílus annyira nem a zsánerem, de például a TR-Rebootot sem kedvelem, bár akciósan megvettem, de nem sokat játszottam vele. ( Tipikusan az a játék amire legyintek, hogy "túl konzolos" és teszem félre .) Ennek a trailernek viszont nagyon megfogott a hangulata ! Az utóbbi idők játékain végignézve ilyen akció kategóriában messze a Far Cry 3 volt az ami a leginkább lekötött és nagyon szerettem és szívesen játszottam vele. Tudom, hogy ha ez olyan lenne akkor FC-nek hívnák, de azzal a stílussal egy TR egy olyan szigeten nagyon fantasztikus élmény lenne...
29.
29.
kamgecam
#24: Hivatalos,jönni fog pc-re és ps4-re is 1 év múlva.
http://www.gamestar.hu/rise-of-the-tomb-raider-pc-ps4-megjelenesi-datum.html
28.
28.
Buggy
Mindig csak a fikázás. Szerintem mindegyik része jó volt, az előzőnek egy hibája volt a fejtörők lébutítása. A koncepció tetszett, hogy csak a fejlesztés miatt kellett megcsinálni a fejtörőket, viszont remélem a következő részben sokkal komplexebbeket tesznek bele és akkor nagyon jó kis móka lesz :)
27.
27.
Mekee85
#24: Igen, mivel elmondták, hogy egy évig "vette" az ms exklunak, és ugyan hivatalosan nem mondták, de borítékolható hogy kijön pcre meg psre is, hülyék lennének kihagyni...
26.
26.
#25: Nem ps fanboykodás, de majd jövő télen jön ebből a Definitive Edition ps4-re hahahha :D
25.
25.
#24: 1 millió százalék, korábban már be is jelentették a megjelenést jövőre...igazából a Square majd nagyon fogja várni a jövő telet, hogy végre még többen megvegyék a játékukat LOL :D
24.
24.
Tokodboy
Egyébként ez 1000% hogy 1 év múlva jön PS4-re? El nem tudom hinni......
Itt a trailerben is csak az van kiírva, hogy One ekluzív at Holiday 2015.
23.
23.
PaprikaJancsi
Pont, hogy a Tomb Raider nem csőjáték, mert vannak nyitott területek is.
22.
22.
logic5
Mi van itt már megint :D :D :D
21.
21.
Yanez
#18: A csôjáték nem éppen negatívum, legalábbis nem mindenkinek. Egy UC nem is lenne az igazi, ha nem az lenne. Nincs azzal gond, ha nem szereted az ilyen játékokat, nem vagyunk egyformák. :)
20.
20.
Mekee85
Mindíg ezvan, ha csőjáték, akkor azé fanyalog mindenki, mer nincs szabadság, ha openworld, akkor meg azért mert nem elég filmszerű, meg repetitív...
Együtt nemmegy a kettő...
Várós lesz, demivel ps4-em van, így még kicsit többet kell várnom :D
19.
19.
Raptor X
#12: De játszottam. Csak én sandbox párti vagyok. GTA, Skyrim, Fallout, AC.
Utálom, ha nincs meg a szabadságérzés.
18.
18.
Raptor X
#11: XO-m van nyomika, PS3-on játszottam Uncharted-del, ott is ez volt a bajom.
Gyönyörű, de csőjáték.
17.
17.
KopyAti
Pontosan!
15.
15.
kastorhun
#14: Ott a new order 1886, megjelenés előtt az emberek tudták hogy egy egyszerű cső játékot kapnak, és kiderült az is hogy rövid lesz, de sokan még akkor is azt gondolták hogy az év játéka lehet, és még rengetegen jóval a megjelenése előtt kijelentették az év játékának.
És az előző rész valahogy jobb volt mint az eddigi részei, mivel a régebbiek hát nem voltak igazán jók.
14.
14.
Stranger
#11: Hagyjuk már ezt a faszságot, magadból indulsz ki? Eddig is szidták az előző részt is, mert egy butított akciómozi volt.
12.
12.
dzsiádzsó
#8: Te sem játszottál még ezzel a játékkal (előd TR-el), semmivel nincs benne kevesebb szabadság, mint bármi hasonlóban....
11.
11.
kastorhun
#8: Ha a sony adná ki gondolom akkor semmi bajod sem lenne vele.
És az emberek sem szidnák annyira.
10.
10.
Macifasz
#7: Verzát? Komoly? :-D Az köszcsi. :-D
9.
9.
Instict99
Én most csak a game of thrones epidode 6 várom :D
8.
8.
Raptor X
Akciómozi, zéró szabadság.
Akinek ez bejön...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...