Először mozog a Paladins

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 24.
  • Videó
Link másolása
Befutottak az első látnivalók a Smite fejlesztőinek új játékáról. Az augusztusi Gamescomon mutatkozott be a Paladins, amely egy csapatalapú FPS lesz, ráadásul free-to-play modellben lát napvilágot.

A Smite fejlesztője, a Hi-Rez Studios már a Paladins című csapatalapú shooteren szorgoskodik - úgy látszik, a műfaj újabb trónkövetelőt szült a Battleborn és a Blizzard-féle Overwatch mellett. A játék mellett szól, hogy free-to-play modellben érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re 2016 folyamán.


A stratégiánkat és karakterünk progresszióját gyűjthető kártyák bevetésével mélyíthetjük el, így az alapképességek mellett további extra kunsztokra tesznek szert hőseink a meccsek során.

5.
5.
miskafia
#4: köszönöm a választ :)
4.
4.
Kreto
#3: Az overwatchot még nem próbáltam de a blizzard nem szokott szar munkát végezni a paladins pedig prealpha szóval még ott sok minden fog változni.
Viszont a Hirezről mint cégről tudom hogy nem a pénzedre hajt és nagyon sok fejlesztést és energiát pakol bele a játékokba. Próbáld ki a Smitot amíg nem jön ki a másik kettő. Steamen is fent van már.
3.
3.
miskafia
#2: már ha szóba került az overwatch, melyiket ajánlod vagy ajánljátok inkább?! tudom, hogy még egyik sem jelent meg.
2.
2.
Kreto
Sajnos nem fog labdába rúgni az overwatch mellett. Imádom a smitot és drukkolok nekik de ez eddig kevés. A grafika túl mesés és elnagyolt (bár még csak prealpha szóval sok minden változhat), a játékmenet monoton 3-4 meccs után. A karakterekből nagyon hiányzik egy unique skill (ultimate) ami felpörgeti a játékot.
Egyedül a kártyás rendszer érdekes amivel szeretnék a szerencsét is játékelemmé emelni. E mellett viszont az esport is a célok között van. Szerencs az Esportban hát nem hiszem hogy összejön. Talán még egy pozitívum van. Az pedig a map. Egészében bejárod egy meccs alatt és nem csőszerű az egész.

Lehetne is esélye a hamarosan megjelenő hasonló játékok között ha az overwatchot nem a blizzard készítené.
1.
1.
mestermagyar
Szegény ember... khhmmm akarom mondani konzolos f2p ember tf2-je.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...