Paladins PC, PS4, XBOXONE

A több műfajt mixel a Smite fejlesztője.
Típus: FPS. multiplayer, MOBA

Paladins - már teljes a crossplay

És nincsen lemaradva nagyon a Hi-Rez többi játéka sem. Néhány éve talán őrült gondolat lehetett, hogy a PC-s, xboxos, PS-es és nindendós játékosok karöltve játsszanak, de úgy tűnik, hogy ez a szép jövő már a lábaink előtt hever.

Hi-Rez: Hé Sony, mi lesz a crossplay-jel?

A játékosok mindig örülnek annak, ha platformtól függetlenül együtt játszhatnak a barátaikkal, a Sony azonban híresen makacs ez ügyben. A Smite és a Paladins stúdiója nyilvánosan vonta kérdőre a japán vállalatot.

Jön a crossplay a Hi-Rez játékaiba

Univerzális crossplay-támogatást és egyesített fejlődési rendszert kap a Smite, a Paladins és a Realm Royale. A Hi-Rez mesélt a platformok közti megkötésekről, és hozzávetőleges dátumot is kaptunk mindezekhez.

Ingyenes címekhez nem kell Switch Online-tagság?

Úgy tűnik, mégsem kell Nintendo Switch Online-előfizetés az olyan népszerű free-to-play címekhez, mint a Fortnite és a Paladins. Egy hónap múlva indul a szolgáltatás, de még senkit nem figyelmeztettek ennek az ellenkezőjéről.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Állítólag vannak olyanok, akiknek még az E3 mellett is jut idejük játékra, ezért nekik a kiadók és fejlesztők külön is kedveskedtek néhány játékmegjelenéssel. Lássuk, mivel tudják elütni az időt a következő napokban!

Switchre is befut a Paladins

Igaznak bizonyultak a korábbi feltételezések, tényleg megjelenik Nintendo Switchre a Hi-Rez Studios hero shootere. A hibridkonzol tulajdonosai és az Xbox One-játékosok együtt is játszhatnak majd, továbbá Switchen sem álom a 60 fps.

Paladins - overwatchos artworkkel reklámoztak

Kapott már a Paladins hideget-meleget amiatt, hogy némely aspektusában nagyon hasonlít a Blizzard shooterére. Nem javít tehát a helyzeten az, hogy Lex legújabb skinjét az Overwatch egyik klasszikus térképével reklámozták.

Paladins - jövő héten jön a teljes változat

Az Overwatch-hoz hasonló hősalapú élményt ígérő Paladins a jövő héten kilép az Early Accessből és végre teljes pompájában elérhető lesz majd a free-to-play móka. A készítők több aprósággal is kedveskednek a korai támogatóknak.

Overwatch - a Paladins hősére hajaz Brigitte?

A Paladins: Champions of the Realmet fejlesztő Hi-Rez vezetője, Stew Chisam a Twitteren egymás mellé tette a játékbeli Ash-t, valamint az Overwatch tegnap bemutatkozott új karakterét, Brigitte-et. Vajon van hasonlóság közöttük?

Egy óra a Paladins: Battlegroundsszal

Pár napja számoltunk be róla, hogy a Hi-Rez Studios is felül a Battle Royale-vonatra. Most belenézhetünk a Paladins 100 főre kihegyezett túlélőmódjába, ahol a hősök képességei alaposan felforgatják a játékmenetet.