Nem lesz kampány a Rainbow Six: Siege-ben

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 27.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft eddig mélyen hallgatott a Rainbow Six: Siege egyjátékos részéről, és úgy tűnik, nem véletlenül: a játékkal ugyan lehet majd egyedül is játszani, hagyományos kampány biztosan nem lesz benne.

Scott Mitchell, a Ubisoft művészeti direktora árulta el az EGX 2015 egy panelbeszélgetésén, hogy a Rainbow Six: Siege annyira multiplayer-orientált játék lesz, hogy egyjátékos kampányt nem is tesznek bele. Ez mondjuk várható fejlemény volt, mivel azonban a készítők eddig sosem zárták ki a sztorimód lehetőségét, sokan reménykedtek valami ilyesmiben.

Ettől függetlenül a játékkal lehet egyedül is játszani, a gyakorlómódban egyedül és kooperatív módban is tesztelgethetjük majd a különböző alakulatokat és azok eszközeit - az ellenfeleket ilyenkor a mesterséges intelligencia irányítja. Ezek a meccsek is részletesen testreszabhatók, és azokat a tartalmakat lehet majd velük feloldani, amit a multinál is megkapnánk.

A Rainbow Six: Siege ezzel olyan játékok sorába állt be, mint a Titanfall, az Evolve vagy a Star Wars: Battlefront - sőt az előző generációs gépeken az új Call of Dutyból is kimarad az egyjátékos kampány.

A PC-re, PS4-re és Xbox One-ra december 1-jén megjelenő Siege bétatesztje jelenleg is zajlik, október 1-jén ér majd véget.

27.
27.
DON GONDOCS
Mostmár hogy rájöttek hogy feleannyi tartalommal is ellehet adni egy játékot teljes áron. Titanfall, Evolve, Plants vs. Zombies: Garden Warfare, nem lessz megállás.
25.
25.
Quent1n
Pedig ebbe simán lehetne egy jó singlet csinálni csak az rohadt sokba kerül. Jó forgatókönyv, átvezetők, zenék, szinkronszínészek, szövegkönyvek stb. stb... nem keveset spórolnak rajta.. Én úgy vagyok amúgy vele, hogy ha kellő tartalmat tolnak a multiba és tényleg foglalkoznak vele, akkor nem fogok nagyon sírni utána. Utoljára a Vegas 1-2 volt ami normálisabb sztorival bírt de azokra se emlékszem nagyon, illetve az első részé még megvan valamennyire de ennyi.

A játék viszont egyelőre bejön, szerintem nagyon jó irányból közelítették meg a dolgot, persze még van mit finomítani és hát a P2P elég kínos egyelőre. :)
24.
24.
zarándok
Én azért valami olyasmi kampányt el tudtam volna képzelni, mint ami anno a Swat4ben volt pl.
23.
23.
Stranger
#21: Épp azért kellett volna tovább lépni és egy jól felépített taktikus single-t összedobni. Sztori nem lényeg ilyen játékoknál, persze sokat hozzátud dobni, de itt a játékmenet a lényeg. Most már ott tartunk, hogy nem létezik taktikus single/multi játék. Csak ilyen pörgős szarok, amiben még single sincs. Játsszak 5-10 éves játékokkal? Éljen a játékipar.
22.
22.
Rogue spearnek game boy advance-en tobb sztorija volt, szoval szegyen ez az epizod...
21.
21.
dzsiádzsó
#19: Ezek még ps1 ből jött emlékek :D.. Azért ez kicsit meredek nem? Vegas az egyetlen, ami mostani R6-nak számít, annak meg az se tudom mi volt a story-ja, emlékszem 2 pályára kb... Abból is úgy jé itt multizunk nem?
20.
20.
Ooorky
#16: Az régen volt, kb. a RS: Vegas környékén eladta a nevét márkanévnek, onnantól semmi köze a játékok sztorijához.
19.
19.
logic5
#15: Hát haver, anno a Rogue spear, Raven shield, Vegas stb... Sztem ne vitatkozzunk.. Tényleg...
17.
17.
Neo1989
Szerintem ebbe nem is kell.
16.
16.
Raam989
Most nem azért, de Tom Clancy nem egy olyan író volt aki baromi jó sztorikat írt a témában? Ezzel kicsit szégyent hoznak a nevére szerintem...
15.
15.
dzsiádzsó
#14: Ja én is, de konkrétumra is emlékszel a storyból? Mert egy Gears, Last of Us-ból emlékszem sokmindenre, de R6-ból semmire...
14.
14.
logic5
13.
13.
dzsiádzsó
Igazából beletehettek volna az összes pályán átfutó alap storyt, de minek? AI sose olyan jó, meg ez multi, előző R6-okkal sem nagyon storyztunk...
12.
12.
Futu-Retro
Hát basszus! Én meg még reménykedtem egy olyan Rainbow Six-ben, mint amilyenek a régebbiek is voltak (mondjuk a Vegas 2 már nem jött be).
11.
11.
SLi
teljesen felesleg lenne amúgy is
10.
10.
dante92
Következő hír:
Nem lesz labda az NBA-ben!
9.
9.
Stranger
Pedig egy jó kis co-op kampány még megmenthette volna ezt a szart. :(
7.
7.
Szelenas
Hát kipróbáltam a bétát, ezért 10/18k forint nagyon túlárazott, úgy 4-5k-t kiadnék max érte, ha jó lenne. Legalább valami alibi kampány legyen benne, de nem. Belerakunk 8 mapot meg 3 játékmódot és kaszáljuk a 80 dollárokat meg a sok mikro szart. Félelmetes mennyire elkurvult az ipar
6.
6.
zarándok
Ez lesz az új trend ? Engem már a Battlefront is kiakasztott a 70 eurós arcedulaval csak multiért, de ez... Nem rossz a multi de édeskevés egy teljes áru játékért.. Kb freetoplay-ben lenne így korrekt, így is tele lesz mikrotranzakciokkal...
4.
4.
Rohej ez a sok szar jatek, bo3 aztan ez, raadasul ez.meg a betaban is.dogunalom volt, evolve szintjen van, azt is mar utanad dobjak potom osszegert.mert senki sem tolja mar!
2.
2.
Ooorky
Szerintem a következő játéknál vágják ki a multit is.
60 Euróért adják a menüt, aki játszani is akar az vegye meg a Day 1 Ultimate Combo DLC-t további 60 Euróért, vagy a Season Pass-t 100-ért.
1.
1.
Hunork
Egy kicsit sántít nekem a dolog, mert régebben meg volt erősítve a kampány és sztori trailer is jött hozzá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...