Fast & Furious - még három film jöhet

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Én körülbelül a második résznél veszítettem el a fonalat, és úgy tűnik, egyre nehezebb dolgom lesz, ha pótolni szeretném a szériát: Vin Diesel szerint újabb három Fast & Furious-epizód készülhet.

A tervek szerint 2017. április 14-én kerül mozikba a Fast & Furious nyolcadik része: ezt eddig is tudtuk, Vin Diesel épp az új film rendezőkeresése kapcsán jelentkezett be a Facebookon.

"A Fast & Furious-saga rajongói a legjobbak a világon. Amióta én lettem a sorozat producere, itt voltatok velem minden egyes lépésnél, és olyan visszajelzést adtatok, ami felbecsülhetetlennek bizonyult. Köszönöm! A producertársam, Neal már nagyon szeretné, ha aláírnánk egy rendezővel, de ez a frencsájz túl különleges, szóval muszáj ezeket a dolgokat nagyon óvatosan kezelni. Hogy tisztázzuk, senkinek sem ajánlottuk fel a Fast 8 rendezését eddig, csak a szkriptet mutogattuk."

Ez utóbbi mondat azoknak a pletykáknak szólt, amelyekben arról lehetett olvasni, hogy az előző rész rendezőjének, James Wannek, illetve a sorozatot korábban terelgető Justin Linnek is felajánlották a folytatás munkálatait, azonban mindketten visszadobták a projektet.

Diesel megígérte, hamarosan több konkrétummal tud majd szolgálni, és itt jön a lényeg is: "A Universal nagyon rendes volt velem, és mindig bízott a víziómban. Olyanok voltak nekem, mint egy család. Azt ígértem nekik, hogy egy utolsó trilógiával zárom le a sorozatot. A rendezők nevét a következő bejegyzésemben jelentem be."

25.
25.
biohazard rex
#20: Persze, mert ez a film azoknak készül akiknek virsli van a lába között. Megkérdeznél egy lányt nem ezen a véleményen lenne.
24.
24.
Macifasz
#22: Na igen, a Star Wars filmeknél el kell felejteni az Episode I-II-III részeket (ahogy az INdynél is a Kristálykoponyás kellemetlenséget). De én várom az új részt, mert J. J. megbízható rendező, ráadásul az előzetesekből csak úgy árad a régi SW érzés.
23.
23.
Macifasz
Én minden túlzása, blődsége és önismétlése ellenére szeretem ezt a szériát. Kivéve a 2. részt, mert az nehezen ment le a torkomon (az újrázások alkalmával is). Viszont ennek ellenére kissé hümmögve várom az elkövetklezendő részeket, mert ahogy a 7. rész le lett zárva, az úgy lehetett volna méltó és tökkéletes lezárása a szériának. Dehát a pénz mint tudjuk...
22.
22.
markoci555
Ami nem sorozat, hanem rendes film akar lenni, de már annyi rész van belőle mintha sorozat lenne, arról tudod hogy egy sz*r... ez szerintem olyan 10 rész körüli.
Star Wars-t gondoltam kivételnek, addig amíg értelmesebb fejjel meg nem néztem az első 3 részt... (bár még csinálhatnak valamit a most jövő részekkel)
Valaki mondjon kivételt erre, ha tud!
21.
21.
Takacs014
Nem értem, hogy az olyan idióta aki "második rész után nem néztem mert szar" mit keres itt?!

Valószínűleg azért szar neki mert nem látta és követi a sok barmot birka módjára és bégeti ugyan azt mint a többi.

Szerintem elég jól megírták a történeteket, szépen össze hozták a Tokyo Driftet az utolsó részekkel. Bámulatos akciójelenetek, jó nők, fasza kocsik, pörgős zene. Az utóbbi évek top akciófilmjei között van mindegyik rész. Kikapcsolódásnak teljesen jó, nem mélyenszántó gondolatokat és drámát kell benne keresni, bár az is van benne.

Aki ez miatt sír az nézzen Titanic-ot..
20.
20.
tupaccc
19.Azért ez erős túlzás. Inkább nézem meg ezt 20x egymás után, minthogy egy percet is újra kelljen látnom abból a förtelemből.

Én szeretem ezeket a filmeket, ahogy már írták, kell néha ilyen is. És imádom az őrült autós jeleneteket, ilyesmiből azért tényleg nincs nagy kínálat… Másrészt az ahogy befejezték a 7.részt, szerintem tökéletes lezárása lett volna a sorozatnak. Kellett volna hagyni, és csinálni valami hasonlót, de az gondolom már nem tejelt volna annyira.
19.
19.
biohazard rex
Nincs ezen semmi meglepő, Twilight férfi edisön :d
18.
18.
Aanash
Talán a harmadik rész óta a hetediket láttam, a többi kimaradt.
Baromság volt ez a mindent túlélek mert kemény vagyok de mégis működött.
Volt valami plusz benne, amitől össze állt az egész.
És Diesel mondata a végén: " Parancsra nem lehet szeretni"..na az nekem betalált úgy azzal a jelenettel.
17.
17.
SLi
#16: Egyszerűen annyira nincs más amivel bizonyíthatnák az intellektusukat hogy muszáj kapniuk minden ilyen alkalom után, ez olyan mint amikor valaki direkt többször is elmondja hogy nem néz TV-t, tehát ő nem olyan büdös bunkó mint aki meg igen.

Meg különben is ott vannak a könyvek, ma már senki nem olvas!
-Mit olvastál legutóbb?
Hát izé nincs rá időm...
14.
14.
logic5
Hogyan gyártsunk fost című rovatunkat látták!
13.
13.
godach
Nekem tetszik, pedig a 3.részt nem szerettem, mint halálos iramban film. A második sem tetszett, mert Vin Diesel hiánya, elvette a kedvem. A negyediket, talán egyszer, 2x láttam, de amit az 5-6-7ben leműveltek, az valami oltári.
Akciófilmnek kiváló.
Aki meg nyafog, hogy a második rész óta nem érdekli, az most mit keres itt?
Menni kell szépen drámát nézni :)
12.
12.
giga321
Eddig is nyilt titok volt hogy Fast10ig elhúzzák.
10.
10.
LAZLOW20
!Spoiler!Csak azok olvassák el akik látták az összes részt!A következö három rész valószinüleg a 'család' ról fog szolni,és nem repülöböl hanem ürhajóbol fognak kiugratni autóval.
9.
9.
dcba
"Én körülbelül a második résznél veszítettem el a fonalat"

En csak a masodik resz elso 30 percet lattam, abbol az elso 15 perc amit a mai napig szeretek, de ami utana jott, attol kesz voltam. Asszem utana lattam vmelyikbol valamennyit, de ott is kb az volt, h "Na jo!".

De tuti, h vkinek eleg a sok tokos csoka, a sok szexi nagydumas csaj es a benzingoz, meg vmi story amit kb 2 db 15 eves kanos srac rakhatott ossze.
8.
8.
Chrysh
Srácok! Tessék ivójátékot rendezni rá! Ahányszor elhangzik a család szó, iszol egy felest, ha csak a családos létre utalnak, akkor pedig egy feles sört!

Garantálom, nem maradtok józanok!!!!!
7.
7.
DON GONDOCS
A haláli iramban volt eddig a legjobb rész.
6.
6.
strike19
Szememben a halálos iramba széria meghalt a 3 rész után.
Az első két rész jelent valamit.A Tokyo Drif tetszik.De azutánna jövő részek felejtősek számomra.
Én ezt a szériát parkoló pályára küldeném egy jó 10 évre.
5.
5.
Yanez
Ez is már örök lesz, mint a Barátok Közt. Lehet majd lesz egy rész, ahol találkozik a két széria.
3.
3.
Gt17
#2: http://www.quickmeme.com/img/f7/f7963fc2557229bda5c8c3d578601b5c42a28bf4078a5369
2.
2.
Gt17
#1: http://www.quickmeme.com/img/f7/f7963fc2557229bda5c8c3d578601b5c42a28bf4078a5369dfc4be39e2190803.jpg Ezé.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...