Teljesen ingyenessé teszik a Project Sparkot

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 29.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft PC-re és Xbox One-ra megjelent játékkészítő programja eddig free-to-play modellben működött, azaz az alapjátékhoz ingyen hozzájuthattunk, de minden extra tartalomért fizetnünk kellett. Októbertől ez megváltozik.

Egy éve jelent meg a Project Spark és elég szép közösség épült köré az elmúlt hónapokban: a Microsoft szerint 200 ezer aktív játékosa van, akik napi szinten 300-400 pályát osztanak meg másokkal. Az alapjáték eddig free-to-play volt, ám az extra eszközökért és más tartalmakért a pénztárcánkba kellett nyúlnunk. Ennek vége: a játék október 5-től teljesen ingyenes lesz.

Mit jelent ez? Nem csupán az alapjátékhoz juthatunk hozzá térítésmentesen, hanem minden más tartalomhoz is. Egy október 5-én érkező frissítés ráadásul megduplázza a terep- és prophatárokat, így kétszer nagyobb világot építhetünk, mint korábban.

A váltás miatt a Microsoft törölte a fejlesztés alatt álló DLC-ket, beleértve a Conker's Big Reunion hátralévő tartalmait is, de az eddigiekért nem kell fizetnünk. 

Aki korábban megvásárolta a Project Spark dobozos verzióját, 2015. július 28. után aktiválta azt, majd pénzt költött benne, annak 30-60 napon belül visszautalják a kreditjét a Microsoft Store-os számlájára.

3.
3.
zozo76hun
mindegy elvagyok most a dying light-al, nem hiszem hogy nekem nagyon kene ez... :)
2.
2.
McDuff
#1: ez annyira nem játék, inkább mint egy fapados garrys mod.
1.
1.
zozo76hun
xbox-os vagyok az osidok ota de fingom nincs mi ez a game... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...