THPS 5 - nagyobb a sebtapasz, mint a játék

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Megérkezett a Tony Hawk’s Pro Skater 5, és vele együtt az első napos, gigantikus méretű sebtapasz is, ami annyira nagyra sikerült, hogy majdnem kétszer akkora, mint maga a játék.

A TheGamesCabin jelentette, hogy a Tony Hawk’s Pro Skater 5 meglepő módon nem foglal túl sok helyet, mindössze 4,6 GB-nyi adatot kell letölteni PlayStation 4-en. Ehhez képest a játék premierjével egyszerre érkező első napos javítás ennek majdnem a kétszerese, az ugyanis 7,7 GB lett, és bár még így is bőven elmarad a ma már átlagosnak tekintett 20-25 GB-os játékok méretétől, mégis aggodalomra ad okot a méretes sebtapasz.

Már csak azért is, mert a mai napon megjelent PlayStation 4-es és Xbox One-os verziók egyikéről sem érkezett még játékteszt, ugyanis az Activision még mindig nem küldte ki a tesztelőknek a sajtópéldányokat és -kódokat.

A játék újgenerációs változatai a mai napon jelentek meg, míg PS3-ra és Xbox 360-ra valamivel később, november 10-én érkezik az ötödik rész.

18.
18.
B.V.Ampire
Oké. Szóval az első problémám az lenne, hogy valaki megint elkezdte a Skate-hez hasonlítani a Tony Hawk játékokat. Szeretném ismét megkérni az illetőt, hogy Ne. Ha megnézitek az első Tony Hawk játékot, már akkor sem arról volt híres, hogy "hű de rohadtul valóságos". Ez persze később sem változott (szinte az összes Tony Hawk játékkal játszottam, szóval van tapasztalatom). A Skate-ben egyértelműen a realitásra feküdtek rá, kvázi csináltak egy igazi gördeszka szimulátort...a Tony Hawk nem igazán volt az.

A következő problémám meg magával a mentalitással van, hogy csináltak egy játékot, ami ismét lerombolja azt, amit az évek folyamán felépített a neversoft. Szerintem az ex fejlesztők fogják a fejüket és nem tudják, hogy melyik zsepibe sírjanak a 10 doboz kleenex közül. Ez már több mint megalázó (az hogy Tony Hawk meg büszkén mutogatta, az már egy másik rohadt nagy probléma...)
16.
16.
McDuff
nem éppen tisztelettel és teljes odaadással nyúltak a készítők e szebb napokat is megélt sorozathoz...gyanús hogy ezt kár volt kiadni.
15.
15.
Norbaa
Hol van ez egy skate 3hoz.. villámló gördeszkák, semmi szerrel beadott 1080-ak... Istenem hol van ebben stílus, hol van ebben bármi aminek benne kell lennie egy deszkás játékban 20-on valahány játszható karakter? Hu tényleeeg? 2015-ben? Skate 4-et vagy inkább semmit!!!
14.
14.
TheBate
#13: Elgépelés =/= tudatlanság. Heil Grétsy! :)
13.
13.
Galamb009
#12 a nyelvtan náci gondolom most megöli magát szégyenében. :D
12.
12.
ism7id
#7: "künöNboző" mekkora fail XD
11.
11.
bema695
10.
10.
dzsiádzsó
Videójátékipar RIP 1970-2013
9.
9.
Rakottkrumpli
#7: http://cdn.meme.am/instances/500x/47211224.jpg
8.
8.
PaprikaJancsi
Elnéztem, viszont a God of War 3-ra is igaz. :D
7.
7.
belaman
#1:
Egyenlőre a sorozatgyilkos fog darabolni, mielőtt kihordja a részeid az erdőbe.
A szó amit kerestél az 'egyelőre'
http://bash.hu/14617

#2:
darabokbaN
formájábaN
http://tudasbazis.sulinet.hu/hu/magyar-nyelv-es-irodalom/magyar-nyelv/nyelvtan-3-osztaly/az-ellentetes-jelentesu-szavak/ban-ben-ba-be-toldalek-hasznalata

#4:
kelletT
künöNboző

a vesszőhibákat már leszarom...
6.
6.
gegory
" a mai napon megjelent PlayStation 4-es és Xbox One-os verziók egyikéről sem érkezett még játékteszt, ugyanis az Activision még mindig nem küldte ki a tesztelőknek a sajtópéldányokat és -kódokat."

Ohh ez egy okos döntés. A szart miért engednénk, hogy kipróbálja a sajtó. Okos...Azaz 0 Day patch konkrétan a Hi DEF kiadása lesz, :D:D:D

#1 nem soká azt érjük el, hogy a 8GB DVD már csak a steam telepítő lesz...JA VÁRJ AZT MÁR MEG VOLT!
A világ megért a pusztulásra! :(
5.
5.
PaprikaJancsi
Legalább a Gears of War 3 nem egy hulladék cím, evvel ellenkezőleg.
4.
4.
DON GONDOCS
Mondjuk én akkor néztem nagyot amikor a God of war 3hoz kellet 10+ külömböző méretű patchet letölteni ami több mint egy óra volt.
3.
3.
strike19
Szégyen.Nem hiszem el ,hogy miért kell minden játékhoz 1daypatch.Olyan gáz mikor egy 4 éves játékot berakok a PS-be és azt látom hogy van 11 update.
És az első update az (one Day Patch ) majd nem ugyan annyi mint az egész játék.
2.
2.
MrLentoFan
#1: Vagy darabokba DLC formájába! (de ha kettőt előrendelsz a harmadikat ingyen kapod mert annyira jó fejek vagyunk)
1.
1.
DON GONDOCS
Szép új jövő a gamerek számára kapsz egy "kövér demót" a teljes játékot majd letöltheted megvásárlás után. Egyenlőre még ingyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...