Az év végén érkezik a RollerCoaster Tycoon World

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Nvizzio Creations lassan révbe ér a hányatott sorsú RollerCoaster Tycoon World fejlesztésével, így az ígéretek szerint már decemberben a boltokba kerül a vidámparkmenedzser legújabb része. Előtte azonban bétázhatunk.

A RollerCoaster Tycoon World bejelentése alaposan kicsapta a biztosítékot a rajongóknál, így az Atari arra kényszerült, hogy fejlesztőt cseréljen és teljesen újradolgozza a játék látványvilágát. A végeredmény még mindig nem az igazi, de már szebb, és jobban emlékeztet a korábbi részekre.

A 15 éves frencsájz legújabb iterációja eredetileg az év elején landolt volna a boltokban, a kiadó szerint 12 hónap extra fejlesztési idő elég lesz a sikerhez. A vidámparkmenedzser december 10-én landol a Steamen, a normál kiadás 35 euróba kerül, de lesz belőle egy Deluxe Edition is, amely két egyedi térképet, plusz terepkiegészítőt, digitális művészeti albumot és egy klasszikus pandakabalát tartalmaz majd 55 euróért.

Az előrendelők öt speciális Peep-skint kapnak, továbbá hozzáférhetnek a tervezett két bétateszthez is. Ezek időpontjait később közli az Atari.

1.
1.
batnor
Sztem jobb lett volna egy link a Steam oldalára: http://store.steampowered.com/app/282560/
Illetve az európai árat mellékelni ami az alapjátéknál 35€ és a deluxe pedig 55€ és az ultimate 70€.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...