Itt vannak a PlayStation Plus októberi játékai

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A Microsoft után a Sony is lerántotta a leplet a PlayStation Plus előfizetőinek havi rendszerességgel kínált ingyenes játékok októberi kínálatáról. Ezúttal is kapunk PS4-es, PS3-as és PS Vitás címeket is.

Az októberi PlayStation Plus-kínálatra egészen október 6-áig várnunk kell majd, cserébe viszont egészen színes felhozatalt kínál a Sony az előfizetéssel rendelkezők számára.

PlayStation 4-re a Broken Age-et, a Super Meat Boyt és az Unmechanical Extended hármas lesz tölthető, míg PS3-on az Unmechanical Extended mellett elérhető lesz a magyar fejlesztésű Kickbeat, a Kung Fu Rabbit, illetve a Chariot. A Sony hordozható masinájára, a PlayStation Vitára a Broken Age, a Super Meat Boy, a Kickbeat és a Kung Fu Rabbit érkezik.

23.
23.
NECROSMOKE
Indie, indie, indie...fos, szar, kula.
22.
22.
kamgecam
#21: Please!
Rohadtul unom ezt a "sznobista" -csak aaa kategóriás játékok a jók még ha szar is- hozzáállást.
Dehogynem voltak jó játékok a Broken Age is jó a Rocket L. is durván fasza volt,szóval be lehet fejezni a hisztit.
21.
21.
Effecta
December óta nem volt normális játék PS4-re
20.
20.
Spectrum
Most örülök nagyon, hogy a Broken Age-t eddig nem vettem meg. :-)
19.
19.
Cipo3
Hát ebből semmi nem jön be, örülök ha másnak igen.
18.
18.
Buzos tragyale az egesz felhozatal.
17.
17.
exonic
#12: Úgy értem hogy még soha nem hallottam róla eddig a pillanatig, azonban akárhányszor nézem a ps+ kínálatát, mindig találok olyan címeket amikre később rágooglézva jó véleményeket olvasok...
my bad, ez van ha az ember éjfélkor ír... :)
16.
16.
#14 izlesek es pofonok, en nekem nem azert nem tetszik, mert indie, azok kozott is vannak jobbak, rosszabbak, es nekem szemely szerint a mostaniak utobbiba tartoznak. Es nem azert mert nem ismerem a fejlesztot, de en abban az idoben kb csak doomoztam meg resevileztem :-)
15.
15.
szakallaskan
14.
14.
kamgecam
#11: Alapból én is így gondolom egyébként,főleg ha ilyen no name pixel förmedvénnyel szúrják ki az ember szemét,de a Broken Age most mégis feledtette velem az AAA játékok hiányát.
Gyönyörű,festői képvilág és érdekes sztori.
13.
13.
kamgecam
#9: Oksa,lehet túlreagáltam és ez a kommented sokkal érthetőbb és barátibb! =)
12.
12.
Yanez
#11: "...én speciál még NEM HALLOTTAM a broken age-ről de tuti hogy ki fogom játszani mert RENGETEG JÓT HALLOTTAM róla..."

Na abból a fűből én is kérek, de azonnal!!!
11.
11.
exonic
#7: Nem arról van szó hogy utálom az indie játékokat... sőőőőt! Mind az Ori and the Blind Forest, Journey, Everybody Gone to the Rapture, "Child of Light", Limbo, Bastion és még sorolhatnám, nagyon szerettem őket mert egyediek és főleg a sztorira koncentrálnak, nagybetűs UNIQUE-ok. De amikor már az ember torkán nyomják le a rengeteg indie játékot, az kezd egy kicsit sok lenni. Jó, persze, én speciál még nem hallottam a broken age-ről de tuti hogy ki fogom játszani mert rengeteg jót hallottam róla, azonban az indie játékokban csak nagyon kevesen érdekeltek legyenek azok bármennyire jók. És minden sértés nélkül, én is jobban örülnék már egy Metro Reduxnak...
10.
10.
lacinho01
Én megértem hogy, sokan szeretik az Indie játékokat, de pont az ilyenek miatt nem lesz soha normál játék pluszba. Mert ha egy szaros kifestős játék is lenne el lennének ájulva az örömtől. A Sonynál meg úgy vannak vele:- óóó ha tetszik akkor csak ilyen lesz. Mert ne mondja senki hogy nem zavarja hogy amíg a konkurens konzolnál a Tomb Raider def. edition megy, itt meg ilyen xelofil vagy mi pixelborzalom, az rendben van. Mert x boxon is fizetnek a gold-dal a multiért (mint mi mert mindig ezzel jönnek hogy a multiért fizetsz ez csak ráadás) és úgy kapják a aaa-s játékokat.Na kipanaszkodtam magam.
9.
9.
godach
#8: Azért mert PS3-ra vártam valamit :D
Jó, persze behúzom 4-re is a játékokat, de azért nézd vissza (elfogultság nélkül), az utóbbi hónapok, de megmerem kockáztatni, 1 év GOLD felhozatalát a +-al szemben.
Grim Fandango meg valóban nem mond semmit.
(Mindenféle konzolháború meg flamewar nélkül) Mindkét konzollal és tagsággal rendelkezem.
8.
8.
kamgecam
#2: Szeptemberben Rocket League most Broken Age,ez elég messze van az érdektelentől.
Gold-ra MgsGZ lesz ami jó kis játék de inkább egy demo,akkor már inkább Broken Age,meg ha jól tudom a Ground Zero's volt más pluszon.Szóval miért is jobb a gold?:)
7.
7.
kamgecam
Látom Tim Schafer neve itt egy-két játékosnak nem sokat mond...
Szégyen.
Gondolom még a Grimm Fandango-ra is húznák az orrukat.
Yanez a mai "játékosoknak"tényleg minden szar.Ha talán cod-ot kaptak volna annak örülnének!

http://www.pcguru.hu/teszt/broken-age-act-1-teszt-pc/1516

http://hu.ign.com/broken-age-the-complete-adventure/2980/review/broken-age-the-complete-adventure-teszt
6.
6.
kamgecam
Broken Age-nek nagyon örülök!
4.
4.
Sajnos ez nem nekem valo kinalat, most egyik sem erdekel :-( amugy a trailerben igazan mutathattak volna az Unmechanicalt is, hogy ne kulon kelljen rakeresni hogy mi az...
3.
3.
Aanash
Még viccnek is rossz....
2.
2.
godach
Pfff. Na ilyen érdektelen PS+ sem mostanában volt. Számomra mind kihagyós....
Még jó hogy ott a GOLD.
1.
1.
Yanez
Broken Age-el már rég szemezgettem, az ilyen Super Meat Boy féle ügyességi játékokat pedig imádom! Az Unmechanical is egy jó ideje szúrja a szemem! Na ez számomra jó kis felhozatal, különösen a múlt havihoz viszonyítva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...