Launch traileren az Armikrog

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A sokadik halasztás után tegnap végre megjelent a Neverhood szellemi örökösének is tartott Armikrog, így végre elmerülhetünk a stop-motion gyurmakalandban, aminek főhőse Tommynaut és különös kutyája lesz.

Eredetileg már augusztusban meg kellett volna jelennie a közösségi finanszírozás segítségével megvalósult Armikrognak, a fejlesztők azonban nem tudták tartani a dátumot. Szeptember elejére tolták a premiert, hogy végül azt is elhalasztva tegnap tényleg megjelenjen a Neverhood spirituális örököse.

Akkor arra hivatkoztak a készítők, hogy újabb hibákat találtak, így további fejlesztési időre van szükségük. Az első visszajelzések szerint azonban iszonyatosan bugos a játék, szóval úgy néz ki, nem sikerült mindent kigyomlálni.

3.
3.
DarkLord
Az, hogy bugos nem kifejezés...először is csak angol formátumban fogadja el a gépedet, különben vak menüt kapsz (és akinek kellene felirat az sincs). Aztán úgy a játék felénél megszűnik a háttér zene és sokszor a karakterek sem beszélnek, csak tátog a szájuk. Szerencsére olyan bug-gal nem találkoztam, ami megakadályozta volna a játékban való továbbjutásomat, de amiket írtam is elég gány egy ilyen kis játéktól!
2.
2.
Harkat
Ezt nem értem. Anno a Neverhoodot megtudták csinálni bug mentesen, Most 20 évvel később, szinte egy ugyan olyan játékot nem tudnak megcsinálni bug nélkül? Akkor inkább jelentették volna be később és dolgoztak volna rajta tovább, de ennek így nincs értelme. Most végkép nem tudom, hogy beszerezzem, vagy várjak még vele...
1.
1.
green01
A Neverhood életem egyik legjobb játéka volt.Aki nem próbálta annak ajánlom nyomja végig érdemes!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...