Készül a Burnout szellemi örököse

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 3.
  • Teaser
Link másolása
Ha már az EA nem foglalkozik a Burnouttal, a Criterionból kivált alapítók megteszik helyette: a Three Fields Entertainment nevű formáció a Twitteren kezdte el teaselni a sorozat szellemi örökösét.

Az EA-t annyira hidegen hagyja a Burnout-sorozat, hogy még egy HD-gyűjteményben sem érdemes reménykednünk; a Criterion jelenleg egy másik versenyjátékon dolgozik, amit még a tavalyi E3-on mutattak be nekünk.

Nagyon úgy néz ki azonban, hogy nem maradnak Burnout-élmény nélkül a rajongók, a Criterion egykori társalapítói, Alex Ward és Fiona Sperry ugyanis meg szeretnék csinálni a sorozat szellemi örökösét az új stúdiójukkal.


A 2014-ben alapított Three Fields Entertainment a Twitteren kezdett teaselésbe, itt adták a rajongóik tudtára, hogy először egy multiplayer sportjátékot készítenek (ez 2016 tavaszára van betervezve), utána pedig egy versenyjáték fejlesztésébe vágnak, amiben lesz sebesség, forgalom és persze egy csomó zúzás is.

Habár a srácok nem jelentették ki konkrétan, hogy a Burnoutnak csinálnak folytatást, a játék körülírása és a "shiny red something" hashtag elég erős utalás erre - utóbbi a Burnout eredeti kódnevére utal, ami Shiny Red Car volt. Egy további tweet azt sejteti, hogy a Burnout 2: Point of Impact, a Burnout 3: Takedown és a Burnout Revenge is inspirációs forrásként szolgálhat a projekt számára.

Köszi, kopic!

4.
4.
mestermagyar
#3: Pedig EA nélkül még jól is elsülhet. :)
3.
3.
kopic
#1: Csak ne mobilos verza legyen.:D
2.
2.
mestermagyar
#1: Remélem olyan sokat azért nem kell várni, én még a jelenlegi számítógép illetve konzolgeneráción tolni szeretném, akármelyikre is gondoltál
1.
1.
br1Koo
Uramisten mióta várok egy igazi Burnout-ra, ami a takedown-ból és a 2. részből merít. Remélem egy nextgen csoda lesz, régivágású burnout élménnyel. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...