Burnout - ne számítsunk HD-feldolgozásokra

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A Criterion Twitteren feltett rajongói kérdésekre válaszolva erősítette meg, hogy biztosan nem lesz Burnout HD-kollekció. A csapat továbblépett, és már a tavalyi E3-on bejelentett játékukon dolgoznak.

A mai HD-őrületet (legalábbis kiadói oldalról) követve abszolút nem lett volna meglepő, ha a Criterion is beáll a sorba, és felmelegíti egyik legnagyobb sikersorozatát, a Burnoutot. A csapat azonban a Twitteren feltett rajongói kérdésekre válaszolva elárulta, ők már továbbléptek és a jövőben teljesen új dolgokon dolgoznak, így ne is számítsunk rá, hogy felújított formában visszatérnek a sorozat részei.

Így minden bizonnyal több idejük jut a tavalyi E3-on bemutatott, rejtélyes új játékukra.

9.
9.
gyaloghuszar
#1: mindenki szidja a criterionos most wantedet de én szeretem nagyon :D
egyébként a Paradise-zal kezdtem de a többi rész sajnos sosem pótoltam :/
de azt a részt nagyon kimaxoltam annyira tetszett :D
8.
8.
markoci555
Végre egy hír, amiben hagyják a klasszikusokat? Mi történik itt, értelem?
7.
7.
medson
Ironikus hogy az egyetlen franchise amiből talán jó is lehetne egy remastered, és pont ezt nem fogják.
6.
6.
x360player
A Burnout 3 mai napig az versenyzős játékok istene,mennyi szép emléket adott! :)
5.
5.
O, le is toltom ujra pc-re a paradise-t, valami eszmeletlen volt abban a szaguldozas keresztul a varoson, igazabol minden utana jott hasonlo jatek csak azt masolta, csak gyengebben.
4.
4.
mestermagyar
#3: Tulajdonképpen mit vársz? Most jelent meg az NFS no limits, abban meg lehúznak mint az ökör.
3.
3.
mestermagyar
#2: Biztos hihetetlen DLC-k jönnek majd ingyen xdd. Bad company 2 volt talán az utolsó ingyen DLC-s játékuk anno PC-re. DLC-k alatt értsed hogy ingyen jöt vagy 3-4 új map meg meglévő mapek játékmódjai. Kiegészítő volt, a Vietnam meg a Coop (ami csak konzolos), na az előbbi tartalmas is volt és pénzbe is került, aminek az árát meg is érték.

Ha tippelnem kell, szerintem mostantól csak újra ikpanzsön lesz a játékhoz, a DLC-ben pár fisfos skinnél ne számíts többre. Tulajdonképpen egy ótvar gyatra moddolhatatlansági pótlék.

2.
2.
Angelwing
#1: Jó sokat írtál LOL de az igaz hogy az MW egy ötlettelen hulladék lett amit ők csináltak. Na de ami most jön NFS elég ígéretes,lehet majd gyűjteni a lóvét és bütykölni a kocsikat. DLC-ktől meg majd hízik a játék tartalmilag.
1.
1.
godach
Emlékszem, amikor először hallottam erről a szériából (meg nem mondom, melyik újságban olvastam a tesztet) többször is. Az a lelkesedés, az a szenvedély ami a cikkben szereplő, demó verzió két pályájának és két autójának kipróbálásáról szólt, olyan volt, mintha én játszottam volna. Közben felelevenedtek a képek is a lapokból. Akkor terveztem el, hogy mindenképp beszerzek egy Xbox-ot. Később sikerült is pótolnom, mind a négy részt, ami classicra megjelent, majd a Paradise hatalmas kedvencem lett PC-n. Ma sem látok, olyan törést ami abban meg lett oldva.
Emlékszem, sokszor elképzeltem, mit is kezdenének ezek a Criterion-os srácok, ha egyszer megkapnának egy NFS részt. Ami akkor még "álomnak" tűnt, az aztán valóság lett. Sajna, nekem annyira rossznak tűnt kipróbálás után, hogy azóta sem néztem a Criterionos MW felé. Épp elég volt, az a fél óra. Nem tudom, hogy velük szált e így el a ló, vagy csak nagyon beledumáltak a munkájukba, de borzalmasnak tartom a mai napig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...